На Продължаваме промяната“ им липсват елементарни държавнически качества. Враждата не

...
На Продължаваме промяната“ им липсват елементарни държавнически качества. Враждата не
Коментари Харесай

Драма с Цецка Ризова! Гост попиля любимия й Киро Петков, тя аха да припадне в ефир

„ На „ Продължаваме промяната “ им липсват обикновени държавнически качества. Враждата не е персонална, натрупва се отчаяние, че основният ти сътрудник не умее да ръководи, тъпче законите и Конституцията. Колко техни решения паднаха в Конституционния съд, във Върховния административен съд – мога да изброя над пет “.
Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ някогашният районен министър Гроздан Караджов от „ ИТН “.
„ Трябва човек да омаян, с цел да не споделя такива неща. Сред дребното си позитивни качества имат редица отрицателни, които пречат на страната. Най-първото е да лъжат. На времето изсипаха куп неистини по мой адрес, че съм желал 3,9 милиарда лв.. Ходих и се обяснявах на всеки публицист, че не съм ги желал, а са в недостиг, който се е натрупал преди мен. Сега го виждам по какъв начин същият порив, който се изсипва против финансовият министър Росица Велкова “, добави той.
Мога да простя на някой, че не знае, че не може. Мога да простя, че е сбъркал два пъти. За трети път няма да мога да простя, само че да лъже… “, недоумява представителят на „ ИТН “.
Той докара до нервен колапс водещата Цветанка Ризова, когато я зачекна, че тя и другите близки до Промяната публицисти не вършат нищо по разкритието на екс-депутата Георги Георгиев. „ Та той разгласи, че е бил пазаруван като свинско месо от Кирил Петков. Това не е ли скандал, който да продължите “, запита Караджов.
Ризова, която не крие пристрастията си към „ Промяната “ (явно подплатени и финикийски) напряко подивя. Тя идиотски разгласи, че не е чувала изявлението, за което другояче приказва цяла България. А по-късно тръна да брани Кирил Петков, че в случай че някой има нещо против него, да го носи на Гешев.
Ризова по този начин се задъха, че едвам оцеля до рекламната пауза.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР