На предстоящите местни избори и в кампанията преди тях Възраждане

...
На предстоящите местни избори и в кампанията преди тях Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов с голяма закана за изборите, ето какво обеща

На идните локални избори и в акцията преди тях " Възраждане " ще предложи на хората в България персони, които са положителни други възможности за техните обитаеми места, разгласи пред Българска национална телевизия водачът на партията Костадин Костадинов.

Той уточни, че " Възраждане " продължава да учредява локални структури из цялата страна.
-->
" Възраждане " ще се яви независимо на изборите във всички общини, а в случай че някъде има предложение за коалиция, те би трябвало да минат през решение на управлението на партията. Нямаме нищо срещу съдружните модели, само че за това трябват съидейници, посочи Костадинов.

" По време на локалните избори би трябвало да се слагат локалните персони и няма значение дали имаме конструкция, а хора, които мислят като нас ".

" Възраждане " ще се борят най-вече за кметските места поради диспропорцията в закона - да имаш болшинство в общинския съвет не значи, че можеш да контролираш кмета, разяснява Костадинов. Определи общинските препоръки като органи за групова безнаказаност.

" Но ние не подценяваме листите за общински съветници, тъй като там би трябвало да има хора, които да се борят за публичния интерес, а не да преследват персонални цели. Посланието ни е едно - изберете работещ кмет. Много постоянно се избират слаби персони отпред на общините и общините страдат ".

Костадин Костадинов счита, че претендентът на " Възраждане " за София Деян Николов ще отиде на балотаж.

" Трябва да сложим пред жителите на града въпроса харесва ли им по какъв начин се развива - през последните 34 години София разчита да се развива единствено посредством ресурсите на националното финансиране и на хора, прииждащи извън ", сподели Костадин Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР