“На председателски съвет в НС решихме от утре да внесем

...
“На председателски съвет в НС решихме от утре да внесем
Коментари Харесай

Стоев: Започва приемане на точки по ПВУ, Шенген и Еврозоната

“На председателски съвет в Народно събрание взехме решение от на следващия ден да внесем нови три точки в програмата на Народно събрание, които ще стартират да одобряват точки по ПВУ и законопроектите по Шенген и Еврозоната ”. Това съобщи Стою Стоев от ПП-ДБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Стоев изясни, че ще бъде прегледана втората част на Закона за изпиране на пари, два законопроекта за публичните поръчки и валутният закон.

“Радостно е, че националното посланичество има съгласие, че тези закони са извънредно значими за България и ще стартираме да работим по този начин както е нужно ”, сподели още Стою Стоев. Той се надява при започване на октомври да се съобщи второто заплащане по ПВУ.

Депутатът от ПП-ДБ акцентира, че председателството на правна комисия в този момент поема Анна Александрова от ГЕРБ-СДС, а от идната сесия ще настъпи и ново председателство на правна комисия. “Председателят на Народно събрание ще се смени, когато се случи и ротацията на Денков с Мария Габриел ”, разясни досегашният ръководител на правна комисия. Стоев разяснява, че за момента се работи по програмата, която са заложили ръководещите. “Всичко е наред, уповавам се поетите задължения през днешния ден да бъдат спазени ”, добави депутатът от Политическа партия Стою Стоев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР