На предизборен митинг в подкрепа на кандидата на ПП за

...
На предизборен митинг в подкрепа на кандидата на ПП за
Коментари Харесай

Подуправителят на БНБ Гюров цъфна на политически митинг на ПП в Благоевград

На избирателен протест в поддръжка на претендента на Политическа партия за кмет на Благоевград е участвал и подуправителят на Българска народна банка, номиниран от " Продължаваме промяната ", Андрей Гюров, някогашен началник на парламентарната група на ръководещата партия. Това излиза наяве от фотография, оповестена от щаба на Байкушев в обществените мрежи.
 
Кадри с лика на Гюров участват и в формалното видео на тамошния претендент за кмет на ръководещата коалиция Методи Байкушев, оповестени на формалната му предизборна страница.
 
През юли тази година Гюров влезе в управата на Българска народна банка като подуправител, началник на ръководство " Емисионно " и член на Управителния съвет на Българската национална банка по предложение на Политическа партия. Гюров е отраслов за печатницата на Българска народна банка, в която ще се печатат бюлетините за локалните избори.
 
 Андрей Гюров, Политическа партия Андрей Гюров, Политическа партия Източник: Zonanews
Присъствието на разположение с подобен сан на избирателен протест е в прорез с разпоредбите на Българската национална банка като изцяло самостоятелен орган, както и на Европейската централна банка.
 
Преди да влезе в политиката Андрей Гюров, който е роден в Гоце Делчев, преподаваше в Американския университет в Благоевград, откъдето беше определен два пъти за депутат от Политическа партия.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР