На пръв поглед мнението изглежда безобидно. Speartip [псевдонимът на въпросния

...
На пръв поглед мнението изглежда безобидно. Speartip [псевдонимът на въпросния
Коментари Харесай

Мъж бе арестуван, след като остави положително ревю онлайн за убийците на бившата му приятелка

На пръв взор мнението наподобява безобидно. „ Speartip [псевдонимът на въпросния убиец] е доста професионален и се оправи с всичко “, написва консуматор на име Ерик Маунд на страницата на Speartip Security Services в Гугъл. „ Работата беше завършена в най-кратки периоди. Не мога да си показва да употребявам някой различен!! “

Но малко откакто Маунд написа тази критика, той е задържан. Полицията споделя, че притежателят на Speartip Security Services е оказал помощ за организирането на двойно ликвидиране по молба на Маунд.

Маунд, женен мъж, който живее в Остин Тексас, се уговаря да се срещне с Уилямс в Нашвил през февруари 2020 година Лануей научава за срещата и заплашва да разкрие връзката на Маунд с Уилямс пред брачната половинка му, в случай че не му заплати да мълчи.

Според Министерството на правораздаването, тогава Маунд се обръща към Speartip Security Services, която е профилирана в „ работа със случаи на изнудване “.

Пелед, който „ се показа като някогашен член на израелските отбранителни сили “, работи с Брокуей и Кери, и двамата някогашни морски пехотинци на Съединени американски щати, с цел да свърши работата.

И на 12 март 2020 година, споделят прокурорите, те я свършват. След като Маунд трансферира $150 000 в банкова сметка, следена от Пелед, Брокуей и Кери отиват в жилището на Уилям в Нешвил и там прострелват и убиват Лануей и отвличат Уилямс, съгласно управляващите.

Твърди се, че я водят на строителна площадка покрай бул. Old Hickory в Нашвил, където я прострелват няколко пъти, убивайки и нея.

През идващите няколко седмици Маунд налива още пари в сметката на Пелед, като общо му заплаща 750 000 $. В този миг той може би е на безвредно разстояние от убийствата. Но Маунд и останалите оставят диря от пари и известия, които довеждат следователите до тях.

Още през февруари 2020 година Маунд изпраща няколко известия до Уилямс, с цел да провежда срещата им.

„ Добро утро, красавице! “, написа Маунд на 5 февруари, малко след идването си в Нашвил. „ С неспокойствие чакам по-късно през днешния ден. Аз съм в Нашвил. Ще се срещнем в бара, както предишния път. Изпрати известие, когато пристигнеш. “

Впоследствие Лануей – който има бурни и насилствени връзки с Уилямс – се обръща към Маунд и стартира да го заплашва. Ако не заплати до 1 март, сподели Лануей, ще опише всичко на фамилията на Маунд.

Оттам Маунд, Пелед, Брокуей и Кери обменят информация и пари, до и след убийството на Уилямс и Лануей.

Но най-големият пробив в тази ситуация идва на 7 декември 2021 година, когато Маунд оставя критика за Speartip Security Services. Той лъчезарно хвали компанията за нейния „ професионализъм, качество, сърдечност, стойност “ и им даде пет звезди.

Брокуей също оставя отзвук за компанията. Осем месеца по-рано той написа: „ Speartip Security Group бяха доста професионални в услугата, която ни предоставиха. Беше елементарно да се прави бизнес с тях, а обезпечената сигурност беше първокачествена. “

„ Силно бих ги предложил на всеки, който търси VIP шофиране или отбрана. Те реагират бързо на всичките ми терзания и неотложно покриха потребностите ми. “

Малко по-късно полицията арестува Пелед, Маунд, Брокуей и Кери. Четиримата мъже са упрекнати в скрит план за похищение, похищение, довело до гибел, както и за други закононарушения.

Ако бъдат приети за отговорни, Пелед, Маунд, Брокуей и Кери могат да получат пожизнен затвор. Но към този момент никой не говори; Пелед, Брокуей и Кери не са създали никакви обществени изказвания. Адвокатът на Маунд единствено означи: „ Говорихме с господин Маунд единствено в резюме по въпроса. Ще разберем повече през идващите дни и седмици. Цялото семейство Маунд обича и поддържа сина си. “

Към днешна дата ревюто на Ерик Маунд към момента е на обществената страница в Гугъл на Speartip Security Services.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР