На пръв поглед изглежда, че съпругата на принц Уилям Кейт

...
На пръв поглед изглежда, че съпругата на принц Уилям Кейт
Коментари Харесай

Заляха Кейт Мидълтън с подигравки заради кулинарен гаф (ВИДЕО)

На пръв взор наподобява, че брачната половинка на принц Уилям Кейт Мидълтън е безусловно съвършена жена и майка – снежнобяла усмивка, стройна фигура, прелестна майка и грижовна брачна половинка. Идеалният ѝ облик обаче се сгромоляса със страшна мощ по време на скорошна благотворителна демонстрация, написа jenata.blitz.bg.

Преди дни Мидълтън посети старешки дом в Югоизточна Англия. След приятния си диалог с жителите на дома, принцесата на Уелс се запъти към кухнята, с цел да помогне на готвачите в приготвянето на палачинки. Оказа се обаче, че брачната половинка на принц Уилям освен не умее да готви, само че наподобява и за първи път вижда някои кухненски такъми.

С треперещи ръце тя взе шпатулата, след което се опита да отлепи палачинката. За нейно голямо страдание, нещата не ѝ се получиха от раз и палачинката се трансформира в аморфен парцал. Кейт обаче не се отхвърли и даже съумя да я обърне във въздуха.

Съдейки по изражението на основната готвачка, никой от присъстващите не бе очаквал сходно крушение от кралската персона.

За благополучие, самата Мидълтън подходи с подигравка към кулинарните си качества. Тя съумя да направи пет грозни палачинки и посъветва присъстващите да не ги пробват.

„ Вероятно е по-добре да не го ядете “, означи принцесата.

Неравната ѝ борба с палачинките стана мотив за куп насмешки в мрежата.

„ Какво ѝ е на тази палачинка? Принц Луи ли я е правил? “, „ Веднага се вижда, че Кейт не стъпва в кухнята “, „ Сега знаем, че и Кейт има дефекти “, „ Тя даже не може прави палачинки, единствено се усмихва и маха “, „ Кейт би трябвало да вземе уроци по готвене от Меган “, са единствено част от мненията, които се появиха под видеото.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР