На потенциално опасна ситуацията станал свидетел водач. Той твърди,че лек

...
На потенциално опасна ситуацията станал свидетел водач. Той твърди,че лек
Коментари Харесай

Водач: Така се минава на червено СНИМКИ

На евентуално рискова обстановката станал очевидец лидер. Той твърди,че лек автомобил минал през жп прелез  " Верила “ на общински път „ София – Равно поле “ на спуснати бариери. Мъжът съпровожда описа си за видяното и със фотография. На която си вижда черната кола, преминаваща сред бариерите.
" Верила - по този начин се минава на алено ", разказва видяното Джовани В. Той споделя за обстановката в мрежата, където жители коментиран, че казусът не е казус. Много от тях осъждат нарушаването, добавяйки, че сходно деяние може да завържи и по съдбовен метод.  " И като се случи нещо, леле... Рано или късно този господин ще съжалява за постъпката си. Това сигурно не му е за първи път!, счита Бистра Х.

" После такива ги дават по новините. А изпод се изсипват да пишат -  Ох, нека са добре ", разяснява Никола П.

" Като няма надзор ще е по този начин! Няма съзнание, няма санкции, безхаберие на всички равнища ", прибавя различен столичанин.Припомняме, че за зарушаване на разпоредбите за прекосяване през жп прелез, на нарушителите се лишават контролни точки, има и парична санкция.

От 28 март в страната са в действие и по-строги наказания към водачите, извършващи нарушавания на Закона за придвижване по пътищата (ЗДП). Така бе увеличена и глобата за прекосяване през жп прелез в нарушаване.  За нарушаване на това правила  отнеманите точки  скочиха от 5 на 10, защото това е съзнателно нарушаване с доста висока степен на заплаха. Снимка: Джовани В.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР