На последната си сесия за мандат 2015 г./2019 г. Общински

...
На последната си сесия за мандат 2015 г./2019 г. Общински
Коментари Харесай

Нови обекти добавиха в Инвестиционната програма на Асеновград съветниците на последната си сесия

На последната си сесия за мандат 2015 г./2019 година Общински съвет-Асеновград добави Инвестиционната стратегия на града с четири нови обекта. За задачата се наложи да бъде осъществена и смяна на бюджета на общината, като се завиши рамката с над 100 000 лв.. Предложението бе признато единомислещо, а парите ще бъдат трансферирани от перото за доходи от продажба на земя.
Един от обектите, включен в Инвестиционната стратегия, е от функционалност " Образование ". За него бяха отделени 35 000 лв., а точно - планиране и създаване на нов комин за отоплителната апаратура на ОУ " Христо Ботев " в Асеновград. В Дирекция " Социално подкрепяне " в града пък ще бъде закупен нов климатик за 2 700 лв.. Закупуването на автомобил за потребностите на " Домашен обществен патронаж " също откри място като нов обект в Инвестиционната стратегия на общината. За задачата бяха отделени 22 000 лв.. Други 55 000 лв. ще бъдат отпуснати и за ремонт на улица в село Лясково.
И още - повишена бе сумата за преасфалтиране на улица " Младост " в село Нареченски бани. От заложените в началото 95 000 лв. тя набъбна на повече от 101 000 лв., без аргументация по какви аргументи се постанова това нарастване. Завишена бе и сумата за информационно-указателна знакова структура за еднаквост, като детайл на кръговото кръстовище на пътя Асеновград - Пловдив, водещо към асеновградския квартал " Долни Воден ". От 16 000 лв. сумата тук бе увеличена на близо 20 000 лв.. Последното изменение в Инвестиционната стратегия на града, касае създаване на площадка за приемане на едро габаритни боклуци в Депото за твърди и битови боклуци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР