На поредна операция се е подложил доайенът на БНТ Петър

...
На поредна операция се е подложил доайенът на БНТ Петър
Коментари Харесай

Петър Вучков оцелял след поредна тежка операция

На поредна интервенция се е подложил доайенът на Българска национална телевизия Петър Вучков. Водещият на емблематичното предаване „ Минута е доста “ претърпял намеса на щитовидната жлеза, която отлагал отдавна, написа вестник Ретро.

„ Мислех, че нещо не съм добре със стомаха, а то се оказа щитовидна жлеза. И в този момент не мога още да приказвам, уповавам се да се възстановя по-бързо. Разбира се, че ме е боязън от ковид и считам да се имунизирам, само че първо да се възстановя “, споделя именитият водещ, приключил в един от първите випуски на театралната академия.

82-годишният Вучков към този момент е не запомнил броя на интервенциите, на които бе подложен през последните години. Малко преди последния си рожден ден той легна под ножа поради зрението си, защото едвам не ослепял изцяло.

Водещият нямал вяра да се оправи, до момента в който синът му не осъществил контакт с един от най-известните френски експерти в региона. След като съобщил на татко си, водещият хем се зарадвал, че има избавление, хем се натъжил, че интервенцията коствала извънредно доста и не можел да си я разреши.

Тогава момчето му му съобщило, че е запазил час за консултация и е купил самолетни билети както за него, по този начин и за вярната му спътница в живота – Вихра. Проблемите му със зрението обаче не са единствената грижа. Преди няколко години пенсионираният Вучков претърпя и тежка интервенция на сърцето, при която му бяха сложени 4 байпаса, които да го държат в кондиция. Тогава Вучков изкарал цяла седмица в клиниката, а неговата Вихра била неразделно до него. „ Беше при мен в стаята като брачна половинка, санитарка, каквото щете. Това за мен е обикновено семейство. Всичките тези изроди, които си бият дамите, това е напълно друга работа. Ние такива не познаваме. Неприятните неща са единствено самостоятелните от нас – това са заболяванията, нищо друго “, споделя тв легендата за обичаната си жена, с която нямат брак, само че се обичат безпределно.

Тя е негова трета публична половинка. Първата му брачна половинка е Цветана Манева, като бракът с нея е много временен. Втората му брачна половинка си отива след заболяване и Вучков остава самичък с двамата си синове. После среща Вихра, която също има наследник. Трите момчета израстват дружно и си подават ръка при потребност. „ Не мога да се оплача от живота, имах всичко, за което съм си мечтал “, с днешна дата споделя Петър Вучков. Сега най-голямата им утеха с Вихра било гледането на телевизия. Следели всички нови излъчвания и тв ветеранът одобрявал младите попълнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР