На Пол Манафорт, който е бивш шеф на предизборния щаб

...
На Пол Манафорт, който е бивш шеф на предизборния щаб
Коментари Харесай

Ексшефът на предизборния щаб на Тръмп обвинен за заговор срещу САЩ

На Пол Манафорт, който е някогашен началник на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп, и неговия бизнес сътрудник Рик Гейтс са им били повдигнати от федерално огромно жури 12 обвинявания, в това число скрит план против Съединени американски щати, скрит план за пране на пари и нарушение на федералните закони за лобиране и банкиране . Това разгласи специфичният прокурор Робърт Мюлър, представен от " Ройтерс ".

 Пол Манафорт и Рик Гейтс - първите задържани за намесата на Русия на изборите в Съединени американски щати Обновена
Пол Манафорт и Рик Гейтс - първите задържани за намесата на Русия на изборите в Съединени американски щати

Това написа вестник " Ню Йорк таймс ", базирайки се на източник

" Обвинителният акт съдържа 12 обвинявания: скрит план против Съединени американски щати, скрит план за пране на пари, нерегистриран сътрудник на задграничен началник, лъжливи и подвеждащи изказвания по Закона за вписване на задгранични сътрудници , подправени изказвания и 7 обвинявания за непредоставяне на доклади за задгранични банкови и финансови сметки ", посочи Мюлър.

Това са първите обвинявания по отношение на следствието на американските управляващи за допустима интервенция на Русия в американските президентски избори през 2016 година Това е трагичен поврат в следствието , което се води под управлението на специфичния прокурор Робърт Мюлър.

Федерално огромно жури утвърди обвиняването в петък.

 Манафорт е предложил на руснака Дерипаска съвещания за президентската акция в Съединени американски щати
Манафорт е предложил на руснака Дерипаска съвещания за президентската акция в Съединени американски щати

Дерипаска е непосредствен до Кремъл...

Разследването на съветската сага хвърли сянка върху 9-месечното ръководство на Тръмп и ускори разрива сред републиканците и демократите.

Американските специфични служби заключиха през януари, че Русия се е намесила в изборите в опит да помогне на Тръмп да победи главния си конкурент Хилари Клинтън посредством хакване и издание на опозоряващи имейли и разпространение на агитация посредством обществените мрежи за нейното дискредитиране.

Мюлър също по този начин проверява дали хора от предизборния щаб на Тръмп са влизали в загадка колаборация с Русия за гореупоменатите дейности.

Тръмп отхвърли обвиняванията за скришен сговор с руснаците и назова следствието " лов на вещици ". Кремъл също отхвърли изказванията.

Мюлър, който е някогашен началник на ФБР, проверява за вероятни връзки сред сътрудници на Тръмп и задгранични държавни управления, както и допустимо пране на пари, укриване на налози и други финансови закононарушения. Той също по този начин проверява дали Тръмп и негови сътрудници са се опитвали да попречват следствието .

Мюлър беше назначен за началник на следствието седмица, откакто Тръмп уволни някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми на 9 май, който ръководеше федерално следствие за вероятен скришен сговор на Тръмп и хората му с Русия.

 Нови разкрития за съветските връзки на Пол Манафорт
Нови разкрития за съветските връзки на Пол Манафорт

Бил е съветник на съветската страна по-дълго...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР