На подмладяващи терапии и интервенции се подлага Ваня Щерева, която

...
На подмладяващи терапии и интервенции се подлага Ваня Щерева, която
Коментари Харесай

Ваня Щерева взриви: Опъвам лице, шия, подмишници и крака! Изобщо не боли!

На подмладяващи лечения и интервенции се подлага Ваня Щерева, която към този момент не го и крие. Преди време тя стартира стремително с фотошопа по фотосите си, от което пролича, че откакто е минала 50-те е почнала да се бои от старостта. Писателката и сценарист първо отхвърляше, само че след това се разкри.

А през днешния ден към този момент даже обществено споделя и изяснява какво и къде тъкмо си прави. Ваня описа, че се подлага на лифтинг на лицето, за който дава от 1000 лв. до даже и два бона. Процедурите, които прави, са с потреблението на златни игри от чисто 24-каратово злато, които влизат в кожата, само че всичко е изцяло безболезнено.

Щерева обаче не остава съсредоточена единствено върху лицето, тъй като е наясно, че опънато лице върху сбръчкана като на костенурка шия е още по-грозно и смешно. Тя изясни, че си прави същите процедури и на шията, както и... забележете... на подмишниците.

" В един миг кожата, която е там, на подмишниците, някак увисва и не стои добре, а това е обвързвано и със стегнатостта на самия ти " балкон ", смее се Ваня, решила да не се дава на гравитацията.

Последното, което сподели, че ще си направи, е " ремонт " на бедрата и коленете, с цел да лъсне в целия си, че и двойно по-голям искра.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР