На платформата Kickstarter, британският стартъп Xtreme RC представи уникален роботизиран

...
На платформата Kickstarter, британският стартъп Xtreme RC представи уникален роботизиран
Коментари Харесай

Първият в света радиоуправляем танк

На платформата Kickstarter, английският стартъп Xtreme RC показа неповторим роботизиран механизъм, наименуван XRC Brawler, за който се твърди, че е най-бързото и дейно устройство в своя клас.

Иновацията е с габаритни размери 820 x 448 x 287 мм и тегло 21 кг. Шасито е направено от високоякостна алуминиева сплав 7075-T6. Два мотора Hobbywing 2200 разрешават на компактния танк да доближи оптималната скорост от 56 км/ч.

В резултат на това устройството има съответствие мощност/тегло, по-добро от това на Ferrari 458. В същото време способността за прекосяване през сложни терени на джаджата е доста по-висока.

`Първият

Автономната работа се обезпечава от 12 блока презареждащи се литиево-полимерни акумулатори. За изстудяване се употребяват два вентилатора с диаметър на лопатките 40 мм. През надлъжните канали въздухът влиза от предната част на движещия се XRC Brawler и се изхвърля в задната част.

Уникалният дизайн на задвижващата система и шасито обезпечава отлична надеждност отвън пътя и разрешава на XRC Brawler да се движи даже през водни трудности в режим на амфибия.

В структурата са интегрирани железни брони и подсилващи греди за отбрана на XRC Brawler при конфликт. В момента в Kickstarter можете да инвестирате $503 в плана и да получите (ако планът е успешен) модела XRC Brawler още тази година.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР