На планетата има стотици породи котки и всяка една от

...
На планетата има стотици породи котки и всяка една от
Коментари Харесай

Вижте най-скъпите и атрактивни котки в света

На планетата има стотици породи котки и всяка една от тях е очарователна по собствен метод. Едни са пухкави и миловидни, други вдъхват почит и даже благоговение.

Има обаче такива измежду тях, които се считат за извънредно редки и скъпи котки. Цената единствено на един образец от дадената вариация може да надмине тази на скъпа кола.

 Вижте най-скъпите и атрактивни котки в света

За да се снабдят с тях, стопаните им събират пари дълго време, само че не съжаляват за това, тъй като считат, че няма по-голяма горделивост от това да се грижиш за сходно величествено творение.

 Вижте най-скъпите и атрактивни котки в света

Вижте и вие кои са кралиците в котешкия свят. Със сигурност ще останете сюрпризирани и впечатлени от най-скъпите котки в света.

 Вижте най-скъпите и атрактивни котки в света

Бенгалска котка

Ако сте решили да се сдобиете с животинче от тази порода, ще би трябвало да разполагате със сума сред 1000 и 4000 $. Но съгласно притежателите им сумата изцяло си заслужава, тъй като тези животни са повече от невероятни. Бенгалските котки са кръстоска сред азиатска леопардова котка и домашна котка. Те обожават да плуват и да се гушкат в своите стопани.

Каракал

Представителите на типа се продават на цена сред 7 000 и 10 000 $. Каракалите се считат за застрашени от изгубване диви котки, само че от известно време се отглеждат и в домашни условия. Стопаните им са извънредно горди с тях и не пропущат да ги водят по изложения и най-различни котешки събития, където тези красавци обират всички оценки.

Савана

Саваните са извънредно атрактивни котета, представляващи кръстоска сред домашна котка и сервал. Обикновено тежестта им доближава до 15 кг, а растежът им може да надмине 60 см. Въпреки потеклото си те са много любвеобилни, спокойни и елементарно привикват в живота в градска среда. Цената им възлиза сред 4000 и 22 000 $.

Ашера

Представителите на тази порода носят гените на домашна писана и азиатска леопардова котка. Едно от най-голямото преимущество на тези котки е, че те не провокират алергични реакции у хората, които по принцип имат алергия към котки. Този факт обаче към този момент не е изрично доказан. Все отново едно е ясно – в случай че желаете да се сдобиете с Ашера, ще би трябвало да броите сред 22 000 и 100 000 $./page

Котка горски дух

Можете да намерите коте от тази извънредно атрактивна порода на цена от 2000 $. Въпреки че наподобяват малко страховито поради неналичието си на четина, в действителност са животни са доста благи, интелигентни, палави и положителни.

Снимките на най-скъпите породи котки можете да видите в горната изложба.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР