На плажа вместо пред камината – така Мис България 2009

...
На плажа вместо пред камината – така Мис България 2009
Коментари Харесай

Антония Петрова чака Дядо Коледа на Малдивите

На плажа вместо пред камината – по този начин " Мис България 2009 " Антония Петрова ще чака подаръците си от дядо Коледа тази година. Блондинката отпътува за единствено дни, откакто сподели украсената елха в новия си дом в София. Моделът ще отпразнува освен Рождество Христово до момента в който хваща загар, като дава поръчка, че ще остане на екзотичната дестинация най-малко месец.

Това значи, че там тя евентуално ще посрещне и третия рожден ден на сина си Благовест. Момчето, което също е на почивката, дели празник с майка си, откакто се роди на нейния имен ден.

До Петрова отпътува и в компанията брачна половинка си Ивайло Батинков.
свързани новини12121на 13.12.2021
" И дано краят на годината и огромната отмора стартират в този момент! Даваме старт на сезона на празниците! А няма по-хубаво от това да прекараш зимата и Коледа и Нова година в Рая – Малдиви! Мили другари, искам ви светлина, топлота, благополучие и обич да има в душите ви! Когато те участват в нас, ние даваме на света към нас от същото! ", написа Петрова от плажовете на Малдивите.

На същата дестинация единствено до дни беше и друга известна миска – Жанета Осипова. Носителката на купата Плеймейт прекара ваканцията си под жарките слънчеви лъчи на островите, а в България се прибра поради финала на " Фермата ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР