На плаж Тополи“ в къмпинг Градина“ морето е чисто, а

...
На плаж Тополи“ в къмпинг Градина“ морето е чисто, а
Коментари Харесай

На къмпинг Градина: Морето е чисто, водата – прекрасна, цените – нормални

На плаж " Тополи “ в къмпинг " Градина “ морето е чисто, а водата – прелестна. В работен ден натовареността на заведенията не е огромна, а плажът е напълнен на към 60-65%, само че през уикенда това не е по този начин.

" Твърденията за замърсяване на плажната линия от " Нова Каховка “ са злостна акция, която цели да навреди на българското море. “ В това бе безапелационен Стефан Границки. Заедно със съдружника си Илиан Илиев стопанисват заведение на плаж " Тополи “. " Всички си задаваме въпроса за какво това се прави, само че очевидно има кръгове и ползи, които работят по тази тематика, с цел да се навреди на българското Черноморие, хотелите и ресторантьорите “, сподели Границки в предаването " Цветовете на България “ по Радио " Фокус “ .

Той призна, че се следи лек отлив на туристи при започване на този сезон. " Не знам на какво се дължи, може би на неприятното време или на пропагандата по медиите. При нас има доста туристи от чужбина – от Хърватска, Сърбия, Словакия, Чехия. Те не са чували въобще за тези проблеми. Ние имаме доста постоянни български клиенти, които се смеят на това, което чуват по медиите. Това съгласно мен е злонамерена офанзива, която може би цели нашите туристи да посещават гръцките и турските курорти “, съобщи ресторантьорът.

Това, с което Стефан Границки притегля и печели своите клиенти в заведението, са качествените артикули и естествените цени. " 90% от клиентите ни са постоянни, ние се познаваме като фамилни другари. Няма по какъв начин да си позволим да загубим тези клиенти, те държат на качеството и няма по какъв начин да изневерим на него “, безапелационен бе шефът на заведението.

Шопската и гръцката салата, които се оферират в заведението, са по 12 лв., а тараторът – 4,50 лв.. Порция цаца от към 250 г е 9 лв.. Порция пържени картофи от 250 година със сирене са 8 лв., а без сирене – 7 лв.. Пилешка чорба коства 5,50 лв., а кюфте или кебапче – 3 лв..

Цената за шезлонг и чадър е по 8 лв., колкото е и в Созопол и Черноморец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР