На пазара на дигитални валути напоследък се наблюдава рязък ръст

...
На пазара на дигитални валути напоследък се наблюдава рязък ръст
Коментари Харесай

3 криптовалути, които да следите тази седмица

На пазара на цифрови валути в последно време се следи внезапен растеж на интензивността, изключително откакто Биткойн (BTC) доближи нов връх над $73,000.

Въпреки последвалото оттегляне, пазарните настройки остават оптимистични, като Биткойн се стреми да резервира цената си над $65,000.

Вниманието на вложителите е ориентирано към идното халвинг събитие на Биткойн, което в исторически проект оказва доста въздействие върху динамичността на пазара. Анализаторите наблюдават от близко реакциите на вложителите преди събитието, очаквайки евентуалното му въздействие върху по-широкия бранш.

Идентифицирайки три криптовалути, които си коства да бъдат следени през идната седмица, анализаторите акцентират следното:

Биткойн (BTC)

Продължаващото рали при Биткойн не се подчинява на историческите модели, като кулминира в нов исторически връх преди халвинга. Въпреки това поддържането на ценова непоклатимост над равнището на поддръжка от $65,000 се оказа предизвикателство за BTC , като някои анализатори допускат преобладаващи мечи настроения.

Пазарните наблюдаващи наблюдават от близко цената на Биткойн, изключително към границата от $65,000, която може да значи по-нататъшни загуби, в случай че бъде нарушена. Анализаторите акцентират смисъла на това равнище за установяване на краткосрочната посока на Биткойн.

Понастоящем Биткойн се търгува на равнище от $66,850, като седмичните загуби са малко под 2%.

Dogecoin (DOGE)

Меме монетите привлякоха забележителен интерес на фона на актуалното пазарно рали, напомнящо ентусиазма, следен през 2021 година Въпреки неотдавнашните загуби в целия пейзаж на меме монетите, Dogecoin ( DOGE ) се отличи със забележителни облаги през миналата седмица. Способността му да поддържа тези облаги, изключително спрямо съперници като Shiba Inu ( SHIB ), го прави криптовалута, която съставлява интерес за вложителите.

Неотдавнашното показване на Dogecoin може да се дължи на разнообразни фактори, в това число на връзката му с авторитетни фигури като Илон Мъск и позитивни събития като това, че X Payments си обезпечи спомагателни лицензи за действия по предаване на пари. Пазарът ще следи от близко по какъв начин DOGE ще реагира на тези развития.

Понастоящем Dogecoin се търгува на цена от $0.18, което отразява непретенциозно 16.5% покачване през последната седмица.

Solana (SOL)

Solana ( SOL ), децентрализиран финансов план, се обрисува като сполучлива история на фона на актуалното пазарно рали, частично с помощта на меме монетите, пуснати на неговия блокчейн. Въпреки това Solana се натъкна на опозиция покрай равнището от $200, което докара до лек спад в цената ѝ спрямо миналата седмица.

Траекторията на цената на Solana през идната седмица съставлява интерес за вложителите, изключително като се имат поради неотдавнашните загуби и капацитетът за устойчиви мечи настроения. Вниманието ще бъде ориентирано към основните равнища на поддръжка, изключително към $150, с евентуален бичи поврат, в случай че Solana успее да преодолее психическата преграда при $200.

Към момента на писане на публикацията SOL се търгува на цена от $188.8, което отразява 9% спад за последните 7 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР