На път към Езиковата гимназия дванадесетокласникът Кирил изхвърля фаса си

...
На път към Езиковата гимназия дванадесетокласникът Кирил изхвърля фаса си
Коментари Харесай

Боят между полицай и ученик: Версиите на двете страни се различават

На път към Езиковата гимназия дванадесетокласникът Кирил изхвърля фаса си на улицата. В този миг получава забележка от инцидентно преминаващ по улица мъж.

„ След което се появи мъж на към 40 години и стартира да ме наскърбява, и да ме кара да си изхвърля фаса, аз му споделих, че бързам да си влезна в час, след което индивидът потегли към мен, закани се да ме бие. Продължи да ме наскърбява и след което ме смъкна на земята, аз му репликирах с обидни думи “, описа ученикът.

Боят става пред блок №7 наоколо до образователното заведение и е сниман от хора, живеещи в региона. Пряк очевидец на случката става синът на кмета на града Илко Стоянов, който се пробва да ги разтърве. Екип та bTV единствен съумя да запише версията на служителя на реда Борис Шопов.

„ Момчето най-демонстративно си извади втора цигара и потегли да я пали. Като чух, че той споделя: „ Майка ти… “, аз се върнах, отидох при него и му споделих: „ Слушай, за майка ми няма какво да приказваш, престани “. Опитах се тая цигара, която я беше извадил, да му я бутна от ръката, не съумях и потеглих надолу “, изясни служителят на реда.

Кирил признава, че е нагрубил униформения, само че съгласно него служителят на реда му е блъснал пестник. „ Започна да ме постанова с юмруци, да ме задушава “, добави ученикът.

А съгласно служителя на реда: „ Той беше като оглупял. Одраска ме по гърба, за което си имам и здравно. Наистина скърбя за случая, сервирам извинения на родителите на това дете за напрежението, които сме им предизвикали, само че не е това методът и отношението на младежите към по-възрастните. И единствено желая да им кажа, че моята майка ме е отгледала сама, тя е с два инсулта и никой няма право да приказва такива работи за нея “.

Полицията в Благоевград към този момент работи по случая. От там са безапелационни, че ще бъдат безкомпромисни към служителя си, в случай че виновността му се потвърди.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР