На първо място имаме изключително неадекватно поведение от страна на

...
На първо място имаме изключително неадекватно поведение от страна на
Коментари Харесай

ГЕРБ предлагат максимум три глоби на година, засечени от тол системата

На първо място имаме извънредно несъответстващо държание от страна на " Пътната организация “, по тази причина че не са уведомявали водачите, в случай че имат повече от три нарушавания. Това сподели на брифинг пред публицисти депутатът от ГЕРБ Николай Нанков, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".    " Затова текстовете в Закона, който живот и здраве ще се гледа на комисия през днешния ден на второ четене и до края на живота на това Народно събрание ще мине на второ четене да мине в зала е точно това – да свършим работата на една бездействаща две години администраци, с цел да могат най-много на трета санкция от стационарна камара ползвателите на пътя, които са нарушили по знайни или незнайни аргументи, да бъдат уведомявани. "

На второ място, ние желаеме да се върне обратно Законът и да има най-много три санкции на година, откогато започва тол системата, добави Нанков. " Тези, които са внесли повече санкции, надлежно ще бъдат обезщетени от АПИ. “

Този проблем можеше да бъде позволен с акт на Министерски съвет, с едно разпореждане, което за жалост не се случи към този момент повече от 6 месеца, защото за съответен пътен сектор, в случай че е имало заблуждение на ползвателите на този път от с. Пролеша, е трябвало да бъде решено за съответния сектор с акт на Министерски съвет, а не със закон, добави още Нанков. " Затова ние в Закона предлагаме – до 3 санкции, със задна дата от 1 януари 2019 година за всички ползватели на републиканските пътища, освен за съответния проблем “.

Ние внесохме законодателна смяна, желаеме ретроактивно деяние за всички, освен за случая с хората от Пролеша, чакаме идната седмица на второ четене на Закона за пътищата да бъде признат и да бъдат признати тези промени, добави Росица Кирова от ГЕРБ. " Но това, за което молим изпълнителната власт да прави това, което може да бъде направено и е в пълномощията на изпълнителната власт. Този проблем можеше да бъде решен с разпореждане на Министерски съвет, не беше належащо да се вършат тежки законодателни промени “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР