На първата си пресконференция след като бе издигната за независим

...
На първата си пресконференция след като бе издигната за независим
Коментари Харесай

Манолова без партия и листа за общински съветници

На първата си конференция откакто бе издигната за самостоятелен кандидат-кмет на София Мая Манолова отхвърли изказванията, че ще прави партия.

"Фейк вест от официозите на властта е, че ще върша партия. Нямам желание да се занимавам с политическо строителство ", уточни Манолова и посочи, че задължението й е към столицата и цели да потвърди, че София може да се ръководи за и с жителите. Тя акцентира, че ще разчита на поддръжка от всички хора, които желаят смяна, без значение от това дали са леви, десни, центристи, либерали или консерватори. Според нея проблемите на града нямат цвят и единствено посредством обединяване може да бъде разграден сегашният модел.

Бившият омбудсман изясни, че акцията й ще се финансира напълно намерено и транспарантно. "След като инициативният комитет се записва в ЦИК ще обявим банкова сметка и електронна платформа, на която всеки ще може да подари пари в размер до една работна заплата - 560 лв.. Ще качваме информацията за размера и донорите на уеб страницата си ", уточни тя. Кандидат-кметът разясни и че няма да се одобряват дарения от компании и корпорации, а единствено от хората. Ще се харчи единствено това, което е събрано. Манолова уточни, че няма да поддържа самостоятелни кандидат-кметове на други обитаеми места, както бяха поискали някои от нейните поддръжници. "Няма да имам лична листа, нито ще заявявам поддръжка за съответна листа с общински съветници ", означи тя и добави, че в общинския съвет ще разчита на положителното съдействие с представители от разнообразни цветове.

Според нея кметската акция, ще е "нечестна, нападателна и подла ". "Върху мен бяха изсипани безумни обвинявания, клевети и опити да бъда дискредитирана от официозите на властта. Така че акцията ще е тежка, компроматна и с непозволени удари. В суматоха са и има за какво да се боят от мен. Ще разградим настоящия модел тухла по тукла ", безапелационна е Манолова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР