На пълен и луксозен релакс се отдаде Илиана Раева, за

...
На пълен и луксозен релакс се отдаде Илиана Раева, за
Коментари Харесай

Преди Денсинг старс“: Илиана Раева разпуска в тузарски комплекс в Анталия

На цялостен и първокласен релакс се отдаде Илиана Раева, с цел да зареди батериите преди началото на дълго чаканото риалити „ Денсинг старс “, в което ще бъде жури. 

Легендарната треньорка събира сила за хитовото танцово шоу, което скоро започва, в тузарски турски курорт, фамозен с фамозния си дизайн и обслужване като за кралски особи. Комплексът е потопен в зеленина и има всевъзможни екстри – облицовани с натурален камък вили и занимания като аквапарк и голф. Въпреки че през февруари в Анталия към момента не става за плаж, Илиана не пропуща разходките по пясъчната линия, разглезващите спа процедури и гаострономическите удоволствия от турската и интернационалната кухня. 

Докато златното момиче разпуска, участниците в новия сезон на „ Денсинг старс “ треперят по какъв начин ще се показват. Освен строгата Раева, от тях да подпалят дансинга ще чакат още трима експерти - познатата на феновете треньорка и интернационален арбитър Галена Великова и фамилната двойка, българката Франциска и полякът Томас Папкала, които са първенци по танци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР