На официална церемония в зала „Тържествена“ на Министерството на отбраната

...
На официална церемония в зала „Тържествена“ на Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Георги Панайотов смени Красимир Каракачанов в Министерството на отбраната

На публична гала в зала „ Тържествена “ на Министерството на защитата досегашният министър Красимир Каракачанов съобщи поста си на Георги Панайотов и пожела сполучлива работа на него и на екипа му.

Панайотов акцентира, че главната функционалност на служебното държавно управление е да провежда и организира предварителните парламентарни избори. „ Живеем във времена на тектонични геополитически разбърквания. В такива времена армията би трябвало да бъде мощна. Защото мощна страна може да има единствено в случай че има мощна войска “, уточни той.

По думите му, качествата на българските въоръжени сили би трябвало да бъдат развивани и армията би трябвало да бъде осъвременена.

„ Чака ни доста работа, въпреки и за малко време. Искам да изразя вяра, че с вашата поддръжка ще доведем до една постоянна среда на сигурност, тъй че България да посрещне умерено идните избори, а също по този начин да бъде един предсказуем и постоянен съдружник в границите на НАТО “, уточни още министър Панайотов.

По традиция новият министър на защитата Георги Панайотов получи от досегашния Красимир Каракачанов икона на Свети Георги, настойник на българското войнство. Той бе осведомен с управителния състав на Министерството на защитата и Българската войска и показа част от екипа си, който ще се добавя в идващите дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР