На официална церемония в петък, 14-и юли, Schneider Electric България

...
На официална церемония в петък, 14-и юли, Schneider Electric България
Коментари Харесай

Schneider Electric печели престижното първо място в категория Инвестиция за устойчиво развитие в конкурса на B2B Media

На публична гала в петък, 14-и юли, Schneider Electric България завоюва влиятелното първо място в категорията " Инвестиция за стабилно развиване " - една от най-значимите и оспорвани на Годишните награди на b2b Media.

Наградите отличават и насърчават най-хубавите бизнесмени, най-иновативните компании, най-устойчивите стратегии за работодателска марка, както и обществено виновни акции.

През юни 2022 година Schneider Electric направи огромна инвестиция в уголемение на Умната си фабрика в Пловдив. Заедно с разширението компанията стартира построяването на първата в България новаторска система за геотермална сила в индустриално дружество.

Основната цел на този план е да се построи климатична апаратура, която употребява геотермална термопомпена система като главен източник на сила. Чрез потреблението на земната сила Schneider Electric цели да понижи въздействието на системата върху околната среда през целия ѝ витален цикъл.

" Дневният ред на бизнеса и този на устойчивото развиване не се разминават и фирмите, които схващат това, ще бъдат доста по-конкурентноспособни в бъдеще ", уточни Калина Петкова, регионален шеф " Корпоративни връзки Югоизточна Европа " в Schneider Electric.

" Да сме устойчиви значи да бъдем тук дълго време и да устоим на провокациите. Всичките ни лични цифрови решения за здания и промишленост, които сме приложили в Умната фабрика в Пловдив, са на пазара и могат да оказват помощ на доста бизнеси по този път ", добави тя.

Чрез непрекъснатите си вложения за стабилно развиване, основаването и внедряването на новаторски решения и начинания Schneider Electric дава скъп образец на промишлеността и бизнеса за това, че по-зеленото бъдеще е допустимо.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР