На някои мъже може би им е доста трудно да

...
На някои мъже може би им е доста трудно да
Коментари Харесай

Според зодията: Как партньорът ви доказва, че ви обича, без дори да проговори и дума

На някои мъже може би им е много мъчно да произнесат двете вълшебни думички, които карат сърцата на дамите да се разтуптят, само че за сметка на това пък те могат да изразят мощните усеща по други способи. Понякога езикът на тялото е в положение да „ каже “ повече, в сравнение с думите. Нека забележим по какъв начин вашият сътрудник може да ви потвърди, че ви обича безгранично, без да произнесе даже и една дума на глас.

Как сътрудникът ви потвърждава, че ви обича, съгласно зодията?

Овен

Мъжете Овен са доста виновни и постоянно закрилят своите обичани. Овенът в никакъв случай няма да разреши на някого да ви уплаши или навреди, ще ви пази с все сили във всяка една обстановка. Бъдете по-внимателни към тези мъже, не допускайте да останете безразлични към жестовете им. Забележите ли такива значими признаци на обич и лоялност, най-малкото най-малко кажете „ Благодаря! “

Телец

Най-очевидният симптом за любовта на Телеца е неговата неприкритост. В множеството обстановки мъжът Телец не обича да се впуска в тежки диалози или разногласия, а избира да потушава още в зародиш всевъзможни спорове и гневно изказани противоположни отзиви. Влюбеният Телец обаче не желае да мислите, че подценява думите ви и даже е подготвен да стартира сложен разговор, единствено и единствено да покаже, че се интересува от това, което казвате. Ако забележите, че вашият сътрудник Телец се държи по сходен метод – имате шанс, ваш е!

Близнаци

Близнаците са комплициран знак и постоянно е мъчно да се каже какво може да се чака от подобен мъж. Той не обича да съблюдава правила, избира да прави непредсказуеми неща. Ако обаче ви обича, несъмнено ще ви включи в процеса на обмисляне и взимане на решения. Колкото по-дейно участвате в живота му, толкоз повече можете да сте сигурни, че този човек в действителност е влюбен във вас. Обърнете внимание на сходни знаци, не ги оставяйте незабелязани!

Рак

В множеството случаи мъжете Раци обичат и се грижат както за своите сътрудници, по този начин и за други хора. Има обаче нещо характерно, по което може да разберете, че вашият мъж Рак ви обича. И то е когато стартира да ви приказва за своите специфични потребности. Този простоват факт демонстрира, че той ви се доверява задоволително, с цел да ви пусне в любовния си живот. Готов е да разчита на вас и желае да се грижите за него, когато е належащо. Обърнете особено внимание на сходни дребни привидно знаци и ще бъдете сюрпризирани!

Лъв

По принцип лъвовете се интересуват основно единствено от себе си. Това значи, че в случай че забележите, че вашият сътрудник се интересува откровено от живота ви, вашите усеща и страсти, можете да сте сигурни, че той има усеща към вас. Ако вниманието му към вашата персона не стопира и непрекъснато желае да научи повече и повече за вас, отделя ви много време и ви разрешава да влезете в живота му, просто се отпуснете и се насладете на момента! Влюбен е до лудост.

Дева

Мъжете Дева са в действителност взискателни. Те имат извънредно високи стандарти, което затруднява общуването им с другите. Не е елементарно да си към някого, който желае повече, в сравнение с другите могат да му дадат. От друга страна, това ви дава добър късмет да видите дали мъжът Дева стартира да се влюбва във вас. Ако той пренебрегва всичките ви дефекти, подлага на критика ви рядко или пък изобщо не го прави, то възприятията му към вас са дълбоки.

Везни

Везните са естествено доброжелателни хора и вършат всичко допустимо, с цел да угодят на другите. Същото предписание важи и когато поддържат връзка със своите близк. Влюбени ли са, те стоят зад вас и постоянно са подготвени да ви защитят. Независимо от обстановката, в която се намирате, те остават с вас, знаейки, че имате потребност от тяхната помощ и отбрана. Бъдете признателни за тези дребни, само че значими знаци и не забравяйте да отговорите с признателност на колегата си Везни, когато той го заслужава.

Скорпион

Като един от най-потайните знаци на зодиака, Скорпионите са доста потайни, даже когато са с най-близките си другари. Когато осъзнаете, че ви е разрешено да научите за най-интимните аспекти от живота на вашия сътрудник Скорпион, можете да сте сигурни, че той ви обича. Доверието на Скорпиона мъчно се печели, а когато му се доверите, любовта сигурно е непълен мотив за това. Опитайте се да обръщате повече внимание на детайлите и ще усетите, че вашият Скорпион ви обича безумно, без да каже и дума!

Стрелец

Когато вашият сътрудник Стрелец е влюбен, желанията му към вас стават по-сериозни. Той е подготвен да хвърли котва и да се впусне в взаимен живот. Ако вашият непосредствен Стрелец е прекарал доста време в клубове с приятелите си, преди да се влюби, нещата ще се трансформират доста. Той ще „ пусне корени “ и ще се трансформира в домошар, което значи, че е подготвен за брак или даже за огромно семейство. Не губете тези скъпоценни моменти и не го принуждавайте да потвърждава нищо – любовните пояснения са просто непотребни!

Козирог

Козирозите са измежду знаците, които добре знаят какво е жертва. Хората от този зодиакален са подготвени да се жертват доста, с цел да реализиран задачите си и да изпълнят фантазиите си. Когато обаче осъзнаете, че вашият сътрудник Козирог жертва силата и времето си за вас, можете да сте сигурни, че той е вдлъбнат крепко. Не оставайте длъжни и се пробвайте да му дадете в подмяна малко повече от времето си, вниманието и любовта си.

Водолей

Водолеите са родени самотници, които избират да прекарват времето си сами, вместо да се разхождат с навалица от хора. Те вършат това, тъй като имат вяра, че самотата е доста по-продуктивна и им оказва помощ да заобикалят разсейването. Следователно, когато видите, че вашият сътрудник Водолей прекарва много време с вас и се радва на вашата компания, това може да значи единствено едно – той ви харесва и може би даже ви обича. Насладете се на момента и оставете колегата си да се любува на връзката ви.

Риби

Мъжете Риби са едни от най-романтичните представители на зодиака, на които постоянно им е много мъчно да възприемат действителността. Те избират да водят неузрял живот и имат огромен оптимизъм, по детски чист, който построява дебела стена сред тях и света към тях. С вас влюбеният мъж Риби израства (или най-малко се опитва), старае се да порасне и да бъде не мечтателно бебе, а мъж, който може и при потребност ще отбрани своята обичана жена.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР