На Новак Джокович явно му действа добре, когато публиката е

...
На Новак Джокович явно му действа добре, когато публиката е
Коментари Харесай

Джокович към ядосал го зрител в Мелбърн: Ела и ми го кажи в лицето

На Новак Джокович очевидно му работи добре, когато публиката е против него.

Точно това се случи и в мача му с представителя на домакините от Австралия Алексей Попирин във втория кръг в Мелбърн.

Зрител подвикна нещо на сърбина, който се приближи към трибуната и отговори: “Искаш нещо да ми кажеш ли? Ела и ми го кажи в лицето. Ела, де! ” В резултат на това сърбинът бе освиркан, само че това очевидно го стимулира още повече.

Въпреки че има здравословни проблеми - запушен нос и болки в крайници, лидерът в международната класация завоюва 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), 6:3 и ще играе с Томас Мартин Ечевери (Арж).

“Скандалът със фена несъмнено ми оказа помощ. Той бе доста въодушевен, само че в един миг смелостта му се изпари. Но го разбирам, евентуално бе изпил няколко преди мача. Каза какво ли не по мой адрес. Все отново тези хора си заплащат билетите, с цел да ни гледат, и желаят да се забавляват. Това е тяхно право. Никога не съм казвал на някого да напусне трибуните или пък на съдията да в профил фен.

Няма и да го направя, тъй като той е дал пари и в този смисъл може да прави каквото си желае. Но когато минава границите, би трябвало да му кажа няколко думи. Но май имах потребност това да се случи, с цел да се събудя.

В този мач съм удовлетворен от резултата, само че не и от тениса си. В последно време несъмнено не играя добре ”, разяснява рекордьорът по трофеи от “Големият шлем ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР