Днес вероятно ще бъде най-топлият ден от годината в Обединеното

...
Днес вероятно ще бъде най-топлият ден от годината в Обединеното
Коментари Харесай

Метеорологичната служба прогнозира най-горещия ден от годината, като части от Обединеното кралство са по-топли от Барселона с максимални температури от 24C

Днес евентуално ще бъде най-топлият ден от годината в Обединеното кралство - с температури, настроени до най-високите 24C в някои региони.

Това значи, че Англия ще бъде по-гореща от Барселона през днешния ден, където живакът ще доближи своя връх при 21C този следобяд. Най-топлите региони в Обединеното кралство ще бъдат в югоизточната част на Англия този следобяд.

Ще бъде повишаване на вчерашния пик от 22,1C в Сантън Даунхам, Съфолк, който пристигна преди пороен дъжд и гръмотевични стихии през нощта. Две жълти метеорологични предизвестия за гръмотевични стихии бяха издадени за Обединеното кралство.

Марко Петаня, метеоролог в Met Office, сподели: „ След нощ на стихии дъждът ще намалее в южната част на Англия за известно време на следващия ден може да забележим по какъв начин небето се прояснява на няколко места и ще бъде още един топъл ден даже до 24 градуса и ще надвиши днешните температури.

и температурите се покачват, това може да провокира още няколко гръмотевични дъжда следобяд, тъй че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР