На много места в Синята зона във Варна действат нещо

...
На много места в Синята зона във Варна действат нещо
Коментари Харесай

Направиха си паркинг пред църква в насред синята зона в Гръцката махала във Варна

На доста места в Синята зона във Варна работят нещо като " сиви петна ".

Там има обособени частни паркинги, които се употребяват от хора със специфични подкрепи, за които очевидно законите не важат.

Нещо като паркинг се появи и на улица " Граф Игнатиев " във Варна пред входа на храма " Свети Анастасий. "

Там са сложени антипаркинг колчета.

Вижда се, че постоянно зад колчетата паркират коли.

Ето какво написа Мирослав Владов:

На 18 януари 2024 година - Атанасовден нямаше място за секване на пешеходци.

Изпращам ви прикачени фотоси от двете дати. На фотографията от 20.01.2024 година на мястото, където пресича пешеходецът би трябвало да има начертана пешеходна пътека.


" Г-н Гърбузов, не дойдохте през днешния ден. Кога да чакаме от Вас да се произнесете по компетенстност? Ще го извършите ли въобще? Реших да заведа дело за дискриминация от страна на Община Варна.

На съда няма по какъв начин да откажете да предоставите документи на какво съображение чиновниците и гостите на храм " Св. Атанасий " паркират на място, на което на мен ми е налагана санкция за погрешно паркиране в кръстовище.

В следващи е-мейли ще изпратя снимков материал от разнообразни дати, с цел да видите по какъв начин се погазват законите. Положението е като преди 1989 година - всички са равни пред закона, само че някои са " по-равни ".
Каня още веднъж всички на следващия ден - 21.01.2024 година в 10:00 часа, защото очевидно единствено това е метода да предотвартим нарушаването на закона. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР