На мен лично не ми е никак приятно, че президентът

...
На мен лично не ми е никак приятно, че президентът
Коментари Харесай

Захариева: Президентът говори с думите на руската пропаганда

На мен персонално не ми е по никакъв начин прелестно, че президентът приказва с думите на съветската агитация. Това съобщи Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС.


„ Той назовава тази война спор. Не Украйна желае да води тази война, не Украйна атакува друга страна, а пази правото си на битие като страна и нация ”, добави тя пред Нова тв.

Депутатът от ГЕРБ-СДС очерта разделянето в България по повод поддръжката за Украйна. „ То се употребява за вътрешнополитическо повдигане на рейтинга, само че това обърква българите. Държавата има разнообразни гласове, част от които повтарят съветската агитация. Това ускорява разделянето в обществото по тематиката ”, е мнението ѝ.

Пропаганда съгласно Захариева е, че помощта за Украйна отслабва отбранителната дарба на Българската войска. „ Става въпрос за машини, които повече от 40 години стоят в едни хранилища и в никакъв случай не са били употребени. Те са в Министерство на вътрешните работи, а не в Министерството на защитата. Купувани са, когато Министерство на вътрешните работи се е предполагало, че се отбранява от националната обич ”, изясни тя.

„ Украйна пази правото си на битие. Това не е някаква волност на президента Зеленски ”, акцентира националният представител. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР