На международното изложение за мобилна електроника MWC 2019 в Барселона

...
На международното изложение за мобилна електроника MWC 2019 в Барселона
Коментари Харесай

Lenovo Tab V7: голям дисплей и 5180 mAh батерия

На интернационалното ревю за мобилна електроника MWC 2019 в Барселона компанията Lenovo показа забавно мобилно устройство с име Tab V7 , което е хибрид сред смарт телефон и таблет. Устройството е оборудвано с 6,9-инчов екран със съответствие на страните 19:9 и има стерео представители, като се поддържа и технологията Dolby Audio.



IPS екранът има закръглени ръбове, резолюция Full HD+ (2160х1080 пиксела) и заема към 81% от предния панел. Една от по-характерните черти е съществуването на акумулаторна батерия с потенциал 5180 mAh с поддръжката на технология за бързо зареждане. Производителят акцентира, че в разбъркан режим самостоятелната работа на Tab V7 доближава две денонощия и до 10 часа непрестанно гледане на видео при оптимално равнище на яркостта.



Устройството се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 450. Поставени са 3 или 4 GB оперативна памет, 32 или 64 GB флаш-диск. Има троен слот за microSD и SIM карти. Устройството разполага както с USB Type-C порт, по този начин и със общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Основната камера е с резолюция 13 мегапиксела с автоматизирано фокусиране и светодиодна фотосветкавица, а резолюцията на предната камера е 5 мегапиксела. Габаритните размери на смартфона-таблет са 177.9× 86.5×7.89 милиметра. Скенерът за пръстови отпечатъци се намира на задния панел.

Продажбите на телефона таблет Lenovo Tab V7 в Европа стартират през месец април тази година при цена 250 евро .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР