На Международния панаир в Солун екип на Националното сдружение на

...
На Международния панаир в Солун екип на Националното сдружение на
Коментари Харесай

Презентираха Индустриалния парк на Сливен на Международния панаир в Солун

На Международния панаир в Солун екип на Националното съдружие на общините в България показа капиталовите благоприятни условия и профили на общините Сливен, Пловдив, Стара Загора, Ботевград и Габрово. Сливен беше презентиран с бъдещия Индустриален парк, като нова опция пред вложителите.

Тази година България е страна-почетен посетител на панаира, като на него са показани съвсем 60 български компании и организации от разнообразни браншове. На българския народен щанд в Солун вземат участие и редица организации и институции, измежду които Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ), Българската организация за вложения (БАИ), Националната компания индустриални зони (НКИЗ), Българската академия на науките (БАН), София Тех Парк и други. На обособени щандове активността си презентират десетки български компании от разнообразни браншове в областта на високи технологии и IT, компании, свързани с хранително-вкусовата индустрия, с обучение, превоз, машиностроене и други.

Министърът на стопанската система и промишлеността, Богдан Богданов, министърът на финансите, Асен Василев и гръцкият им сътрудник и министър на стопанската система и финансите Константинос Хазидакис откриха публично българската палата в първия ден на панаира.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР