На медиен брънч в сърцето на София Влади Ампов и

...
На медиен брънч в сърцето на София Влади Ампов и
Коментари Харесай

Графа и благоевградската звезда Д. Бербатов ще си партнират за концерта на 30 септември на стадион Васил Левски

На медиен брънч в сърцето на София Влади Ампов и благоевградчанинът Димитър Бербатов оповестиха партньорството си със алегорична замяна на футболни фланелки. Пет лв. от всеки продаден билет за концерта на Народно събрание " Васил Левски " на 30 септември тази година, ще подкрепят гения на децата на фондация " Димитър Бербатов ", която чества петнайстата си годишнина.

" Музикалният ми път стартира, когато бях на 10, а от този момент минаха 35 години. Днес нямаше да сме тук дружно, в случай че по пътя си не бях срещнал поддръжката на хора, които имат вяра в гения и споделят фантазиите ми ", откри Графа пред гостите на събитието и продължи " За мен е наслаждение да поканя до мен Димитър Бербатов и да разглася партньорството ни с фондацията му за поддръжка на надарените и сполучливи деца на България . "

" Когато вършим положително и поддържаме гения, обикновено е в един миг да обединим сили с други положителни хора, които вършат същото, и то със жанр - с тези думи Димитър Бербатов се причисли към Графа - Надявам се да повлечем крайник и да се случва все по-често - да си подаваме ръка в името на едно по-светло бъдеще за надарените деца на България. Затова сме извънредно признателни, че част от приходите от концерта, който Влади ще изнесе на стадион " Васил Левски " ще бъдат вложени в развиването на децата от фондацията ", приключи Бербатов.

Усмивки измежду гостите провокира символичната замяна на футболни фланелки. Графа подари на Бербатов тениската, с която е облечен на плаката за идния концерт. Голмайстор №1 на националния ни тим връчи на Графа фланелка с неговия №9, съобщи Dir.bg.

В края на събитието присъстващите деца от фондация " Димитър Бербатов " духнаха 15 свещички по случай 15-ия й рожден ден.

Само преди дни Графа анонсира първия си концерт на националния ни стадион. Очакванията към него са да се трансформира в най-голямото българско музикално събитие на година. За по-малко от три дни промоционалните билети бяха разпродадени, като сега събитието е номер 1 по продажби в системата на най-големия билетопродавач в страната Ивентим.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР