На мъж, осъден за едно от най-известните убийства на ченгета

...
На мъж, осъден за едно от най-известните убийства на ченгета
Коментари Харесай

На мъж, свързан с едно от най-скандалните убийства на ченгета в Ню Йорк, е отказано условно освобождаване: „Няма изкупление за тези, които убиват полицаи“

На мъж, наказан за едно от най-известните убийства на ченгета в историята на Ню Йорк, преди малко беше отказано условно освобождение, ход, приветстван от фамилията на трагичния Файнест.

Тод Скот, който излежава 25 години до пожизнен затвор зад решетките за ролята си в убийството през 1988 година на 22-годишния служител на реда новобранец Едуард Бърн, ще остане в пандиза в пандиза Shawangunk Correctional Facility в окръг Ълстър, съгласно представители на профсъюза и страната записи.

Скот призна, че е бил нает да отвлече вниманието на Бърн, до момента в който ченгето, което е било в полицията единствено месец, е охранявало дома на Куинс на очевидец, планиращ да свидетелства против ямайския наркобос Хауърд „ Папи “ Мейсън.

Скот и три кохорти в последна сметка си разделиха заплащане от 8000 $ за гангстерската екзекуция, която беше толкоз нагла, че шокира страната.

„ Целият живот на брат ми Еди беше пред него, когато тази жестока наркобанда лиши този скъп живот “, сподели братът и сестра Кенет Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР