На летището в Мексико Сити беше заловена пратка от няколко

...
На летището в Мексико Сити беше заловена пратка от няколко
Коментари Харесай

Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

На летището в Мексико Сити беше хваната пратка от няколко плюшени мечета, в които бяха открити човешки черепи и кости, за които се допуска, че са част от религиозни култове.

Властите оповестяват, че човешките остатъци са извадени наскоро от земята, като злокобното изобретение е направено от чиновниците на куриерската компания, пренасяща пратката, посредством рентген.

Подателят на практиката е мексиканец, който към този момент е задържан, като пред управляващите е признал, че се е сдобил с човешките кости на пазар в центъра на Мексико сити.

Към момента прокуратурата отхвърля да разкрие самоличността на мъжа.

 Култ към змията

Смята се, че тези остатъци са поръчани от чужбина за религиозни култове, като да вземем за пример култа към змията, който е в детайли проучен от Джон Дийн.

Мексиканците не се лимитират единствено със символичното удостояване към даден фетиш и без значение дали се намират в страната или отвън нея те се стремят да съблюдават някои ритуали.

Мексиканците, сходно на доста други нации, също почитат змиите като интелигентни същества и талисмани, които даже могат да лекуват.

 Секти

Наследена традиция от предишното в Мексико е, когато човек се разболее, върху врата му да бъдат окачени змийски остатъци.

За още по-ужасяващ фетиш свидетелства отливка, открита наоколо до Домениканския манастир, на която изобразява голяма змия, изяждаща елегантно облечена жена.

Преди две години полицията в Мексико задържа осем души по отношение на убийствата на две 10-годишни деца и на една жена като част от ритуално жертвоприношение.

За злокобния обред заяви BBC, като разясниха, че в страната съществува група, наречена Ла Санта Муерте, чийто членове и до през днешния ден извършват култа към гибелта.

Медицинската експертиза потвърди, че убийствата са станали през 2009 и 2010 година наоколо до град Накозари поради обред в чест на Санта Муерте.

Култът, който се прекланя пред гибелта, се е зародил в градчетата по брега на Мексиканския залив, само че към този момент обгръща и по-големи територии от страната. Популярен е и измежду наркотрафиканти и в останалите незаконни среди.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР