На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана

...
На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой е новият мъж на актрисата Диана Димитрова

На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана Димитрова и пиарът на Лудогорец Владислав Трифонов, пише  " Телеграф “.

Въпреки че двамата не разясняват обществено връзката си, Трифонов придружи Димитрова по време на откриването на последната й галерия в столичната изложба nOva art space, след което показа с приятелите си в персоналния профил във Facebook: " Докосване " - една мощно завладяваща галерия, създание на най-красивата художничка измежду актрисите и най-красивата актриса измежду художниците Диана Димитрова. Респект! “

Публикацията бе съпроводена с кадър от културното събитие, което се състоя на 7 март. На него Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати на фона на една от новите й картини, обединени под наслов " Докосване “. Именно и по тази причина постът на Трифонов стартира с тази дума. Гледайки фотографията обаче, тя би могло да се каже, че е използвана и не метафорично, тъй като двамата в действителност са се докоснали. Владислав Трифонов работи в Лудогорец от 2012 година и действително е част от клуба при всичките 10 трофеи и големите триумфи в Европа. Наскоро той взе участие в предаването " Стани богат “, където се показа доста мощно, печелейки 10 000 лв..

Преди няколко дни Диана Димитрова призна в диалог пред " Телеграф “, че в последните два месеца не е имала време за персонален живот. Освен подготовката за изложбата, тя бе и на национално турне с постановката " Тютюн “ на Варненския спектакъл, в която се въплъщава в облика на Ирина. Актрисата работи и на щат в Малък градски спектакъл " Зад Канала “, където взе участие в драматургичната версия на Юрий Дачев " Червено и черно " по романа на Стендал. Режисьор е Бина Харалампиева. " Моите другари ме схващат. И двете специалности изискват цялостно отдаване и голям енергиен запас. Мисля си обаче, че не бих си предизвикала да рисувам толкоз огромни платна за толкоз къс период още веднъж “, споделя с усмивка брюнетката. Очевидно Владо Трифонов изцяло поддържа и схваща естественото на работа на своята обичана, защото и той самият пътува постоянно с тима на Лудогорец.

Новата галерия на Диана съумя да допре сърцата на феновете на изкуството, които се изрекоха извънредно ласкаво за новите платна живопис. Димитрова призна, че концепцията за тематиката на изложбата се е зародила в главата й още по време на пандемията след първата й независима галерия " Жената “. " От известно време си мисля по какъв начин хората бяха принудени да спрат да се допират. Трябваше да съблюдаваме отдалеченост и разбрах какъв брой е значим този досег, който нямахме – приказвам за всяка една сфера на любовта и всяка една нейна форма, без значение дали е обичан човек, дете, другар, родител... Докосването участва във всяка една от 9-те картини, само че не безусловно, несъмнено “, показа Димитрова. На формалното събитие в галерията участваха доста посетители и другари на актрисата, измежду които Богдан Томов, Орлин Павлов, Тома Здравков и други

Изложбата може да бъде прегледана до 27 март, като всички картини в нея се продават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР