На крилете на любовта се носи водещата Лора Инджова. Красавицата,

...
На крилете на любовта се носи водещата Лора Инджова. Красавицата,
Коментари Харесай

Лора Инджова прегръща нов мъж

На крилете на любовта се носи водещата Лора Инджова. Красавицата, която преди време води утринния блок по NOVA, има нов мъж в живота си. Връзката им е напълно прясна. Лора е дружно с новия си обичан едвам от няколко месеца. Пред близки в нюзрума на NOVA, където в този момент е водеща, Инджова разкрила, че има човек до нея.

Преди повече от година Лора приключи романса си с бившето си гадже, който беше оператор от Българска национална телевизия. Въпреки че той бе доста по-възрастен от нея, това въобще не тормози журналистката, написа " България Днес ".



Месеци след раздялата им Инджова среща нов мъж, с който е подготвена да изживее живота си. Новият на водещата също е по-възрастен от нея, разбра още вестникът. Любимият на телевизионерката заемал управителна позиция в непозната компания, похвалила се тя пред близки приятелки.

Двойката била запалени пътешественици. За късото време, в което са дружно, Лора и новото ѝ гадже обиколили не една и две дестинации. За последно Инджова и гаджето ѝ били на сантиментална екскурзия в чужбина. От оповестените от нея снимки се схваща, че са били на море.

Инджова към момента не желае да разкрие самоличността на новия човек с живота си. В обществените медии тя разгласява общи фотоси, само че постоянно мъжът до Лора е в тил.

Въпреки че е малко над 30-годишна, Инджова има огромен опит в медиите. От 2018 е част от екипа на " Нова ". Започва като кореспондент, а по-късно става екранна половинка на водещия на утринния блок Виктор Николаев. Преди това е била водеща на утринните осведомителни блокове на телевизия " Европа " и телевизия " България он еър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР