На крилете на любовта се носи вдовицата на убития командос

...
На крилете на любовта се носи вдовицата на убития командос
Коментари Харесай

Вдовицата на убития командос Емил Шарков залюби бизнесмен! Милена успява да се отърси от огромния шок…

На крилете на любовта се носи вдовицата на убития командос Емил Шарков. Милена Шаркова е влюбена в предприемач, с който обикаля най-красивите кътчета по света.

Любимият на моделката, който размени починалия Шарков в живота й, се казва Лъчезар Петров. Той е изпълнителен шеф в огромен холдинг у нас. Петров е от Варна и има наследник и щерка. Това е показал предприемачът в персоналния си профил във фейсбук.

Лъчезар поддържа стройно и мускулесто тяло с интензивно спортуване. Той показва добра фигура на общите фотоси с Милена в Тайланд. По време на екзотичния воайяж двамата яздят слон и галят тигри. Влюбените посещават най-атрактивните туристически забележителности и се пекат на яхта на фона на палми, синьо-зелени чисти води, както и очарователни плажове.

Освен в Тайланд Милена и Лъчезар се любуват и на сантиментална разходка до още по-красивия Сингапур. Двамата посещават също Рим, Прага и Монако. Така за по-малко от година Лъчезар и Милена обикалят едни от най-красивите кътчета по света, написа „ България през днешния ден “.

Милена демонстрира също плътно и добре завършено тяло, а двамата си пасват отлично като двойка. Шаркова е притежател на купите „ Мисис България 2008 “, „ Мисис Континентал 2009 “, „ Мисис дама на годината 2012 “.

На 14 март се навършват две години от гибелта на Емил Шарков, който почина при познавач акция на баретите в Лясковец. За това време вдовицата му сякаш съумява да се отърси от големия потрес и да познае още веднъж любовта.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР