На кой не му се е случвало да забрави тенджера

...
На кой не му се е случвало да забрави тенджера
Коментари Харесай

И без търкане можете да измиете загорялата тенджера

На кой не му се е случвало да не помни тенджера или тиган на котлона и да ги отстрани, едвам когато види, че тези съдове са изцяло " овъглени "? За благополучие съществуват натурални средства, които могат да способстват за отстраняването на казуса и по този метод да ви оказват помощ да спестите сила, нерви и средства от фамилния бюджет. Ето по какъв начин.

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да вземете загорялата тенджера, да я напълните с вода и към нея да добавите 1-2 супени лъжици сода за самун.
 Водопроводчик ми сподели по какъв начин вечно да се отърва от миризмата на канал Водопроводчик ми сподели по какъв начин вечно да се отърва от миризмата на канал
За някои хора с по-чувствително подушване няма нищо по-лошо от миризмата на канализация, идваща от мивката в банята или кухнята ни. Но н...

Сложете съда на котлона, до момента в който заври, след което го премахнете от там и оставете течността да престои в продължение на час.

Ако ситуацията е пагубно, бихте могли да почистите някои елементи от него и по-късно още веднъж да повторите процедурата до цялостното премахване на загорялото. По този метод вие сигурно ще възвърнете славата на вашата тенджера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР