На консултациите при президента, съпредседателят на ДБ Христо Иванов каза,

...
На консултациите при президента, съпредседателят на ДБ Христо Иванов каза,
Коментари Харесай

Демократична България към Радев: Мнозинството може да функционира самостоятелно, без ДПС и ГЕРБ

На консултациите при президента, съпредседателят на Демократична България Христо Иванов сподели, че се надява този път да има триумф за излъчването на ръководство. 

След третите избори то наподобява безалтернативно. Въпросът е по какъв начин да съумеем по-късно то да действа. Това ръководство обезпечава на страната извънредно значимата опция да стартираме смяната. Много е значимо, че първата характерност на болшинството е, че то ще може да действа независимо, без Движение за права и свободи и ГЕРБ, които са носители на корупционния вирус " добави Иванов. 

Той още веднъж се разгласи за рестарт на прокуратурата, за което ще се изискват по-големи болшинства. Демократична България ще работи за конституционна смяна в тази тенденция, сподели Христо Иванов.

Атанас Атанасов разяснява бранша за сигурност, като сподели, че е добра стъпка промяната на шефовете на службите, само че добави, че има някои неточности. Като такава уточни основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Президентът съобщи, че Министерство на вътрешните работи е съумяло да пречупи купения избор, което е съществено достижение. " Проблемите, където са систематични, би трябвало да намерят своето решение ", сподели Румен Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР