На конгреса на БСП се каза, че сме в модерно

...
На конгреса на БСП се каза, че сме в модерно
Коментари Харесай

Георги Марков: Меркел, Макрон и Ердоган са на опашка за...

На конгреса на Българска социалистическа партия се сподели, че сме в съвременно иго. Мандатоносителят ГЕРБ обаче няма лично парламентарно болшинство – и да желае тирания, няма по какъв начин да стане. ГЕРБ ръководи с коалиция, президентът е представител на левицата, т.е. Българска социалистическа партия не са капо – президентът може да постанова несъгласие, има и други значими пълномощия. Това сподели в предаването Лице в лице по БТВ депутатът от ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков. Обвинявал съм Борисов пред 15 000 души в зала " Арена Армеец ", казвал съм му: " Ти си като Дядо Коледа – единствено дарове раздаваш, преливате от приемливост, а не получавате нищо отсреща ", съобщи Марков.

Няма заплаха от тирания, само че има заплаха в България да настъпи анархо-демокрация. У нас стана процедура да се организират платени митинги. Неправителствените организации не са никаква четвърта власт – те имат право да се сдружават, само че им е неразрешено да организират политическа активност. Да не се занимават с втория въжен превоз в Банско, тъй като не могат да вървят по нервите на цялата страна, уточни депутатът. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат конституционно право да внесат избор на съмнение, когато сметнат за добре. Интересно е обаче за какво, като взеха решение за вота октомври, го внасят на 17 януари, по време на европредседателството. Българска социалистическа партия в действителност ли желае предварителни избори? Няма по какъв начин майската серща с 33-ма министър председатели да бъде със длъжностен министър председател. След това у нас ще пристигна китайският министър председател и още 16 министър председатели – това всичкото е заслуга на Борисов, сподели Марков.

Всички ми споделят, че доста лаская Борисов. Аз обаче не го лаская доста - такава опашка се подреди да го хвали, като се стартира от Меркел – тя му вика " скъпи Бойко ", Макрон му вика " мон ами ", Ердоган му се изповядва, споделя: " Бойко, желаеха да ме убият ". Нека като толкоз желае опозицията, да има предварителни избори, с цел да стане Борисов европейски рекордьор – пет пъти министър-председател, сподели още Георги Марков.

тагове Георги Марков опашка Бойко Борисов Меркел Ердоган Макрон
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР