На конгрес в Белгия световнопризнати капацитети в сферата на медицината

...
На конгрес в Белгия световнопризнати капацитети в сферата на медицината
Коментари Харесай

Лекарите: Как се сваля холестеролът?

На конгрес в Белгия световнопризнати потенциали в областта на медицината единомислещо дефинираха артикул №1 в света – Krill Oil (масло от дълбоководните, антарктически, скаридообразни Крил). Конгресът му отрежда влиятелния приз поради неговата невероятна мощност и неповторимо деяние.

Изключителният артикул в България е прочут с името Visilife (Висилайф). Мощта на Visilife надвишава неведнъж всичко познато досега. Той е 48 пъти по-мощен от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10.

Още с идването си у нас продуктът спечелил доверието и на българските лекари. Освен че го предписват на своите пациенти, те самите му се доверяват. Visilife намалява холестерола, усъвършенства сърдечно-съдовата активност, облекчава ставните болки и усъвършенства паметта и концентрацията. А с помощта на мощните си антиоксидантни свойства той укрепва имунитета.

Ефективно намаление на холестерола и триглицеридите

При високи стойности холестеролът се натрупва и би могъл да запуши кръвоносните съдове. „ Висилайф “ сполучливо спомага за вкарване на холестерола и триглицеридите в норма.


Д-р Анастас Стойков, експерт кардиолог

"Известно е, че високият холестерол може да докара до инфаркт или инсулт. Той се натрупва под формата на плаки в кръвоносните съдове и последователно ги запушва.

В случаите на леки до умерени покачвания на холестерола и триглицеридите избирам първоначално да предпиша естествени артикули. Заради високата си успеваемост предлагам Visilife. Той съдържа специфичен тип омега-3 масло, което е извлечено от антарктическите скариди Крил. Качествата на Visilife са доказани с редица проучвания. Има данни, че при банкет на 2 капсули на ден в продължение на 3 месеца „ лошият” холестерол понижава с 32 %, а „ добрият” се покачва с 44 %.

Visilife е екологично чист артикул, без ГМО, а с помощта на патентованата технология за запечатването на капсулите успеваемостта му е още по-голяма. Така маслото е с изцяло непокътнати биологични качества и работи с цялостния си потенциал. Предвид всичко това резултатите не закъсняват – холестеролът и триглицеридите последователно влизат в таргетните стойности. "
Д-р Анастас Стойков e експерт кардиолог с над 25-годишна процедура. Преподава Вътрешни заболявания и Кардиология в Медицински университет, София
 Свалих си холестерола с натурално средство
„ Преди повече от 10 години ми откриха за първи път проблем със повишения холестерол. Имах камерни екстрасистоли и отидох на постоянен профилактичен обзор. Останах шокиран от резултатите от кръвните проучвания – холестеролът ми беше 14 mmol/L. Назначиха ми лекуване със статин, по 10 мг дневно, и съблюдаване на диета.

За 4 месеца съумях да смъква равнището на холестерола на 7 mmol/L. На четвъртия месец прибавих и фибрат към лекуването. За страдание обаче, наред с подобряването на индикаторите, пристигнаха и страничните резултати от медикаментите – усещах главозамаяност и изнемощялост, мощни болки по мускулите, тъй че стопирах фибрата и екстрасистолите понижиха.

 В началото на 2017-а в търсене на по-щадящо лекуване взех решение да опитвам с нещо естествено и се стопирах на Visilife. Направих си скица, при която пиех Visilife по 2 капсули на ден. Реших да понижа статина на половина.

е съм променял метода си на хранене и не съм се лишавал от дребните удоволствия. Позволявах си и чаша–две вино от време на време. Три месеца следвах тази скица и откакто си направих нови проучвания, индикаторите ми бяха прелестни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. Останах сюрпризиран, че Visilife, като напълно естествен артикул, даде толкоз положителни резултати. А най-хубавото беше, че и страничните резултати от медикаментите изчезнаха!


Оттогава до в този момент вземам Visilife в поддържаща доза от 1 капсула дневно. Мисля, че открих най-хубавото лекуване за казуса си. Много съм удовлетворен от резултатите и умерено мога да препоръчам Visilife на всеки, който има проблеми с холестерола и сърдечно-съдовата активност. "
Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански

Успешно намаление на кръвното
 „ Въздействието на омега-3 мастните киселини върху кръвното е потвърдено от редица проучвания. За забележими резултати обаче са нужни високи концентрации, които мъчно се набират с храната. Затова предпочелите естествения метод за поддържане на кръвното би трябвало да одобряват омега-3 артикули. Най-популярни са елементарното рибено масло и лененото масло, само че ние, лекарите, не можем да разчитаме на тях като успеваемост, тъй като имат съществени медицински дефекти.

 Засега значими медицински резултати върху сърдечната активност се следят от приема на специфичния омега-3 артикул – Visilife. Той съдържа неповторимо по своя състав масло, чиято биохимична форма е същата като формата на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло. Visilife се усвоява оптимално добре от организма и по този метод обезпечава нужните концентрации от омега-3 даже при ниски дневни дози – по 1–2 капсули дневно. В съпоставяне с други артикули разликата в броя на одобряваните капсули е 2–3 пъти. Visilife има изразено влияние върху сърдечно-съдовата система – спомага за поддържане на обикновено кръвно, за намаление на холестерола и триглицеридите, при атеросклероза и отклонения в сърдечния темп и други
Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца
Край на болките в ставите
 Ако ви „ кове “ в колената или постоянно изпускате предметите, които държите в ръце, значи болните стави се обаждат. Възпалените стави се подуват и болят даже при най-малката смяна на времето, а всяко придвижване е страдалчество.

Решение има, потвърдиха редица клинични изследвания. Най-мощното натурално оръжие в ръцете на лекарите е особено масло от Крил. То намалява възпаленията единствено за седмица–две, стопира болката и очевидно усъвършенства подвижността. У нас неповторимото масло е известно с името Visilife и към този момент е спечелило доверието на родните експерти.

 Ревматизъм
Подутите кокалчета и изкривените пръсти на ръцете са „ лицето” на ревматоидния артрит. Той идва като парене и болежка в ставите и прилежащите мускули. Със своя неповторим състав Visilife потвърдено усъвършенства положението на ставите, понижава болката в изумените места и оказва помощ за преодоляване на отока.
Артрит (остеоартрит)
Тъпата болежка надълбоко в коляното при всяко придвижване е признак за артрит. Благодарение на специфичните мазнини в състава си Visilife потушава възпаленията. Болката малко по малко понижава, а сковаността отива в предишното. Дори най-сложните придвижвания са вероятни.

 „ Използвам Visilife в практиката си, когато би трябвало да се боря със ставните болки при моите пациенти. Наблюдавам доста положителни резултати при хронично възпалителни проблеми и остеоартрит.

В дневна доза от 2 капсули маслото от крил във Visilife потиска възпалението и бързо облекчава признаците на артрита – още на първата-втората седмица. “
Д-р Анелия Ангелова, ОПЛ, Бургас

Бистър разум и добра памет
 Силата на Visilife оказва помощ и при проблеми с паметта – подкрепя концентрацията и мощната памет.

Той има мощно деяние – задоволителна е единствено 1 капсула дневно.

Доказано е, че Visilife усъвършенства паметта и покачва концентрацията.

Той е извънредно потребен също по този начин и при проблеми с очите, наднормен холестерол и триглицериди, повишено кръвно и ставни възпаления.
Вече не греша внучките
 Не бях забелязала, че не помня, до момента в който един път не обърках имената на внучките.

Дъщеря ми ми предложи неотложно да стартира да пия Visilife за паметта.

Резултат има – оттогава нито един път не обърках внуците.

Доволна съм, тъй като Visilife облекчи и болките в ставите ми.
Стоилка, 69 година, Ловеч

Холестеролът и паметта ми са тип-топ
 Откриха ми висок холестерол и по съвет на джипито започнах да пия Visilife – съблюдавам дозите от листовката.

За 3 месеца резултатите ми се оправиха и към този момент съм в нормата. Жена ми видя, че и паметта ми се е подобрила доста – към този момент не не помня поръчките ѝ, когато отида на пазар.
Тодор, 75 година, Лом

 Концентрацията ми се повиши
Напоследък бях толкоз разсеяна, че даже забравях дали съм посолила манджата. В нашия вестник прочетох рекомендации от лекари за Visilife и си взех. Всеки ден от месец и половина насам пия по 1 капсула и виждам, че с всеки минал ден концентрацията ми е все по-добра.
Мария, 82 година, Търговище

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>
Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас
Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР