На когото и да даде Румен Радев третия мандат другата

...
На когото и да даде Румен Радев третия мандат другата
Коментари Харесай

Костадинов: Управляващите да понесат последиците от своите престъпни действия, отивайки на избори

На който и да даде Румен Радев третия мандат другата седмица възможностите за сформиране на държавно управление са минимални.

Такова мнение изрази в „ Тази заран “  по БТВ водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов. Според него би трябвало да отидем на нови избори, тъй като това е най-хубавото решение за изхода от политическата рецесия.

Той още веднъж акцентира, че позицията на „ Възраждане “ не се е трансформирала.

„ В момента българският народен интерес изисква тези партии, които се провалиха в ръководството и които трансфораха България в свободно пропадаща в интернационалното пространство страна да си понесат последствията от своите незаконни дейности и бездействия, отивайки на избори “, сподели Костадинов.

Партията има лична социология и последното изследване е дало на „ Възраждане “ 22,1%. Втора политическа сила е ГЕРБ с 15,4%, а на трето място е Движение за права и свободи с 8,9%, сподели още Костадин Костадинов.

На въпрос дали групировката на Стефан Янев би могла да стане сътрудник на „ Възраждане “ в ръководството той съобщи, че това няма по какъв начин да се случи.

„ Нямаме никакви сходства с партията му. Стефан Янев вкара зеления документ и политиката на брутални ограничавания в българското общество по време на така наречен пандемия. Нещо, което в този момент се пробват да създадат неговите някогашни сътрудници от сегашния кабинет “, съобщи водачът на „ Възраждане “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР