На Кирил Петков всичко му е построено от нас, заяви

...
На Кирил Петков всичко му е построено от нас, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Негодници, само Борисов ви е виновен

На Кирил Петков всичко му е издигнато от нас, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция в централата на партията, на която разгласи, че ще опровергава лъжите на държавното управление.

" Негодници, единствено Борисов ви е отговорен. Юни месец няма да е подготвена гръцката връзка. Дай боже, ноември да потече, само че гърците би трябвало да стартират да вършат компресори, сподели Борисов и добави: 80% от всички компресори на Балканите са от България. Ние сме вложили мъдро тъкмо за подобен миг ", сподели някогашният министър председател.

" Стига обслужвали непознати ползи, благи мои другари! Балкански поток е 100% български, 100% на държавен, не ги е позор да приказват, че на Путин бил ", разяснява още Бойко Борисов, а някогашният енергиен министър Теменужка Петкова съобщи, че е груба неистина изказванието, че България не получава директни такси от този план.

Петкова заяви, че приходите от директни такси България ги получава регулярно. Отделно от това, ние изискахме и „ Газпромекспорт ” даде предплатено 683 млн. лв. по сметките на „ Булгартрансгаз ”, като това включва вноските до 2023 година.
" 2012 година нашето държавно управление понижи цената на газа с 22%, тъй като намерихме метод да няма медиатори. През 2019 година предоговорихме формулата за цената на газа и намалихме цената с 40%. 2019 година „ Газпром ” възвърне на България 202 млн. след предоговарянето и на 27 април (тази година) господин Василев сподели няма да възобновяваме контракта с „ Газпром ”. Това сме създали ние, без медиатори – непосредствено ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР