На Кап. Андреево никога не е имало по-добър контрол. Така

...
На Кап. Андреево никога не е имало по-добър контрол. Така
Коментари Харесай

Вътрешният министър: На Кап. Андреево никога не е имало по-добър контрол

На " Кап. Андреево " в никакъв случай не е имало по-добър надзор. Така че рецензиите са голословни. Политиците може да имат своите позиции, само че те би трябвало да се основават на обстоятелства. На „ Капитан Андреево “ не е имало и по-добра лаборатория. Ние стабилизирахме обстановката и разширихме потенциала. Получаваме рецензии, които не се основават на обстоятелства. Подобен жанр внушения са причина за мнението на някои страни към нас. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в ефира на Българска национална телевизия.

Според него, когато изопачаваш обстоятелствата, това поражда проблеми, само че и доста въпроси. „ Подобни операции са неприемливи “, сподели той.

Относно репортажа на „ Скай нюз “, в което се твърди, че български граничари са ранили с огнестрелно оръжие сирийски юноша, силовият министър сподели, че случаят неотложно е бил разследван от смесена българо-турска комисия, която изрично е заключила, че истрелът не е създаден от българска територия и български граничен служител на реда. „ Въпреки това този репортаж се появява преди решението за Шенген “, сподели той.

" Този репортаж е в внезапно несъгласие с изразената позиция от господин Рюте, малко по-рано, че българската граница се минава евентуално против 50 евро и е доста забавно коя от двете тези е вярна ", съобщи Демерджиев.

" Нито българската граница се минава за 50 евро, нито се стреля на месо ", сподели той.

Демерджиев изясни, че оръжие не може да се употребява от българска към турска територия, а се употребява, когато бъде атакуван наш патрул, на наша територия.

Той беше безапелационен, че отговаряме на всички критерии за присъединение към Шенген. И изясни, че Австрия има искания за метода, в който кардинално действа Шенген и че не би трябвало да бъде разширяван.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР