На камионите обаче е разрешено да пренасят стоки извън района.Последното

...
На камионите обаче е разрешено да пренасят стоки извън района.Последното
Коментари Харесай

Балтимор: Търговски последици от срутването на моста на Франсис Скот Кий, тъй като възстановяването му може да струва $600 млн.

На камионите обаче е позволено да придвижват артикули отвън региона.

Последното сриване на моста в Балтимор: Шест хора към момента са в неопределеност, когато двама са извадени от водата; транспортен съд, публикуван майдей преди злополуката

Но сриването, породено от това, че транспортен резервоар се разруши в моста Франсис Скот Кий в ранните часове на вторник сутринта, „ ще блокира Балтимор от работи известно време ", съгласно Ричард Мийд, редактор на Lloyd's List, 287-годишният снабдител на данни за корабоплаването.

Вече се правят отклонения с „ големи застрахователни последствия ", сподели господин Мийд, защото фирмите и управляващите обмислят по какъв начин да насочат търговията към други пристанища.

Той сподели: „ Ще има последствия от позиция на това, което в този момент прави източното крайбрежие на Съединени американски щати, с цел да пренареди логистиката си, с цел да отчитайте това, тъй като това няма да бъде позволено по бърз метод. "

Такива отклонения ще доведат до разноски, добави той.

Необходимостта от бързо възст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР