На какво сте готови в името на любимата ви игра?

...
На какво сте готови в името на любимата ви игра?
Коментари Харесай

Хакери отключват Fortnite скинове през Samsung демо устройства в магазините

На какво сте подготвени в името на обичаната ви игра? Изглежда на някои почитатели им стиска да обикалят магазините, инсталирайки без разрешение Fortnite на смарт телефони и таблети за да получат специфични скинове.

Тъй като Samsung стартира извънредно партньорство с Epic Games, студиото пусна неповторимите Galaxy скинове. Те обаче са налични единствено за геймърите, които са закупили Galaxy S9, Note 9 и Tab S4 устройства и са конфигурирали мобилната игра. Нужно е единствено да си влезете в Epic акаунта и да изиграете най-малко три борби. След един-два дни би трябвало да получите кутия-подарък, съдържаща извънредния скин. Само по един се задейства на едно устройства.

Оказва се, че на дръзките не им би трябвало да прахосват по хиляда $ за Samsung хардуер, с цел да получат дребния подарък. Няколко Fortnite геймъра са съумели да конфигурират Fortnite на Galaxy Note 9 телефони, пригодени за проява в магазини като Best Buy. Някои от тях даже са имали смелостта да споделят премеждията си в Reddit. Потребителят rimjohnson да вземем за пример разяснява „Влязох в няколко АТ&Т магазина в близост през вчерашния ден и нямах никакви проблеми. Просто се държах, като че ли в действителност ми би трябвало ъпгрейд. Изиграх си трите игри, в този момент очаквам скин„.



Въпреки че разработчикът Epic не е достигнал до деактивация на сметки, търговците станаха подозрителни. Някои от тях започнаха да поставят предупредителни табели с вярата, че ще спрат „купувачите“ да конфигурират играта на демо устройствата. Други настояват, че усъвършенстват сигурността си с по-активно наблюдаване над пространствата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР