На жителите по западното крайбрежие на Флорида беше наредено да

...
На жителите по западното крайбрежие на Флорида беше наредено да
Коментари Харесай

Евакуират Флорида заради урагана „Идалия“

На жителите по западното крайбрежие на Флорида беше подредено да се изтеглят във вторник преди урагана " Идалия ", заяви.

Синоптиците предизвестиха, че бурята се ускорява над Мексиканския залив и евентуално ще стане „ извънредно рискова “, преди да доближи сушата.

Очаква се топлите води наоколо до залива, покрай 31 градуса по Целзий, да трансфорат Идалия в „ извънредно рисков огромен вихър, преди да стигне до сушата на следващия ден “, сподели НЦУ.

Големите урагани нормално се класифицират като категория 3 или по-висока по петстепенната канара на Сафир-Симпсън. Бури, които съгласно НЦУ могат да причинят „ опустошителни “ и „ пагубни “ вреди.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис прикани хората в евакуационните зони по крайбрежието на Персийския залив да си тръгнат „ в този момент “.

„ Моментът е сериозен. Ще бъдем ударени от огромен вихър. Много евентуално е той да аргументи съществени вреди, това е действителността. Така че бъдете подготвени, подгответе се и за спирания на тока. Трябва да знаете, че доста хора са на линия, с цел да ви оказват помощ при потребност ”, сподели той.

Международното летище в Тампа е затворено поради бурята, а близката база на военновъздушните сили на Съединени американски щати подреди наложителна евакуация на „ лица и подвластни лица, които не вземат участие в задачата “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР