На жена, която издигна висока 4 фута барикада, намазана с

...
На жена, която издигна висока 4 фута барикада, намазана с
Коментари Харесай

На жена, която изгради 4 фута боядисана барикада срещу катерене пред дома й, беше наредено да я свали

На жена, която издигна висока 4 фута укрепление, намазана с лой, с цел да спре скитници, минаващи около дома й, беше казано, че би трябвало да я отстрани.

Адвокатът Sine Garvie-Mcinally употребява дървени колове, с цел да блокира 150-метров сектор от пешеходна пътека до дома си покрай норфолкското село Newton by Castle Acre. Нейната спонтанна ограда стопира пешеходците, употребяващи част от пътя на долината Нар, който минава на 20 метра от нейната вила.

Бившият юрист на окръг Норфолк твърди, че тя е сложила бариерата, тъй като маршрутът нарушава правото й на персонален живот. Спорът, който се точи от 30 години, от 1993 година, докара до публично следствие предходната година. Днес контрольор по планирането се произнесе против нея, откакто документи демонстрираха, че пътеката е съществувала от 18-ти век.

Инспектор Пол Фрийър сподели, че пътеката би трябвало да бъде свободна за потребление според правната максима: „ Веднъж автомагистрала, постоянно автомагистрала. " Говорейки на общественото чуване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР