На извънредно заседание на Председателския съвет на Европейския парламент председателката

...
На извънредно заседание на Председателския съвет на Европейския парламент председателката
Коментари Харесай

ЕП ще проведе извънредно пленарно заседание на 1 март

На изключително съвещание на Председателския съвет на Европейския парламент председателката Роберта Мецола и водачите на политическите групи взеха решение да проведат изключително пленарно съвещание в Брюксел на 1 март, вторник, от 13 ч. българско време, където ще бъде разискван отговорът на Народното събрание по отношение на нападението на Русия против Украйна на 24 февруари и ще бъде призната резолюция. Това заяви пресслужбата на Екологичен потенциал. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 992
На 24 февруари, четвъртък, Председателският съвет в свое изказване осъди нападението на Русия против Украйна по допустимо най-категоричен метод и го дефинира като голословно и нелегално. Евродепутатите обявиха, че Украйна е самостоятелна и суверенна нация и че нейната териториална целокупност не предстои на договаряния.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 992  80-годишен дядо се причисли към украинската войска 80-годишен дядо се причисли към украинската войска  Кличко: Киев е обстрелван с ракети и към този момент е в отбранителна позиция Кличко: Киев е обстрелван с ракети и към този момент е в отбранителна позиция  Европейски Съюз координира даването на незабавна помощ на Украйна и е подготвен да помогне на прилежащите страни Европейски Съюз координира даването на незабавна помощ на Украйна и е подготвен да помогне на прилежащите държави
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР