На извънредната си пресконференция Наско Сираков заяви, че вече не

...
На извънредната си пресконференция Наско Сираков заяви, че вече не
Коментари Харесай

Сираков: Вече не съм пазител на акциите

На изключителната си конференция Наско Сираков съобщи, че към този момент не е „ страж на акциите “, а мажоритарен притежател на Левски. Той показа още, че сдружението „ Левски на левскарите “ е провален план.

„ Няма нито едно решение за година и осем месеца, откогато Стоилов е пристигнал, едно решение няма, което те да са взели и то да е неодобрено от мен или генералния спонсор “.

„ Този клуб и досега се ръководи от Ивайло Ивков като изпълнителна власт. Не съм приказвал с него от месец и половина. Друго да ви кажа, този клуб, повече от година, откакто пристигнах, имаше единствено една оферта от друга бетинг компания, която даваше за 5 години 5 милиона, а аз открих спонсор, който доста е наддал досега и внезапно имаше проблем.

„ Говорих с Мило Борисов и му споделих, че в този момент е моментът да дадат пари напред. До две години Левски отново ще е на облага и внезапно те станаха неприятните. Вече не съм страж на акциите, аз съм мажоритарният притежател на Левски, да си го набият в главите. Като не си платя членския импорт, ще отпадна от „ Левски на левскарите “, а аз нямам никакво желание да го заплащам. Това е мой план, а те от месеци се обръщат против мен.

" Това е провален план, мой план, а те от месеци се обръщат против мен. Обявих го преди две години и осем месеца още, че когато Левски си стъпи на краката да стане тим на последователите. Само че не да ми израждат тази концепция и да се изтъпанят с лицата си седем индивида в Управителния съвет, а „ сините “ почитатели не могат да ги гледат ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР