На излизане от РС Македония на 18-ти ноември нито един

...
На излизане от РС Македония на 18-ти ноември нито един
Коментари Харесай

Защо автобусът ковчег не е проверен на границата? Нелепо обяснение

На излизане от районен съд Македония на 18-ти ноември нито един от четирите рейсове на туристическата компания " Беса транс " не е тестван от митничарите на Граничния пункт Деве хълм. Това призна директорката на македонската митническа администрация Славица Кутиров. Според нея това се дължи на " бавната система ".

При жестоката злополука на Автомагистрала " Струма " починаха 45 души, а други седем бяха ранени. Всички те пътуваха в един от рейсовете на " Беса транс ".

" В нощта на 18-ти против 19-ти ноември на Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве Баир /Гюешево от българска страна, бел.ред./ с изключение на авариралия на Автомагистрала " Струма " рейс не са тествани и останалите три рейса на " Беса транс ". За нито един от четирите рейса нямаме данни в митническата система...

Това е още доказателство за несъвестното извършване на отговорностите. Дежурните инспектори от тази промяна настояват, че тази нощ системата е работила постепенно и заради тази причина не са успеели да създадат инспекция ", сподели още Славица Кутиров, заяви Нова тв. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР