На изключителен куриозен случай попаднаха служителите от отдел Криминална полиция

...
На изключителен куриозен случай попаднаха служителите от отдел Криминална полиция
Коментари Харесай

Комарджията Евгени инсценира кражба, а после изпука семейните спестявания в игрална зала в Бургас

На извънреден чудноват случай попаднаха чиновниците от отдел " Криминална полиция " към ОДМВР-Бургас и служителите на реда от Четвърто районно управление (на МВР). В хрониката на полицията е посочено, че униформените са работели по кражба на сумата от 2400 лева, извършена за времето от 20.12.2021 година до 02.01.т.г. от втория етаж от къща, ситуирана в с. Твърдица, населявана от 36-годишна жена. В посочения интервал собственичката и мъжът й не били в парцела. 

По време на следствието обаче служителите на реда не съумяват да доближат до следи от престъпление или взломяване. Впоследствие станало ясно, че 32-годишният мъж, живеещ на фамилни начала със собственичката, подал погрешни данни и инсценирал кражбата.

По информация на бургаския уебсайт Флагман.бг., мъжът  с малко име Евгени, в действителност е похарчил парите на комар. Констатирано е, че Евгени изпукал " изчезналата " сума в игрална зала в жк. " Меден рудник " в Бургас , а пред жена си в действителност обяснил, че фамилните им спестявания са били отмъкнати от някой нарушител. Полицаите обаче успели да разкрият пъкления му проект.

Работата по цялостното документиране на случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР